INSTÄLLD sim- och teknikskola vecka 17

Vi har nu trotts stora ansträngningar och åtgärder under några veckor haft ett för stort antal deltagare inne i simhallen samtidigt mot beslutet från Borås Stad om riktlinje på max 50 i hallen samtidigt. Detta har vi nu inte kunnat efterleva och större åtgärder har därför nu varit nödvändiga för att bibehålla en säker och trygg miljö för våra medlemmar, samt besökare till Borås Simarena.

Personal och styrelse från Simklubben Elfsborg i samråd med ledningen från Borås Simarena och Fritids- och folkhälsoförvaltningen har därför nu beslutat om att sim- och teknikskolan är INSTÄLLD vecka 17 (20-26/4), gäller inte Dalsjöfors. Vi är ledsna över detta men tror och hoppas på att det finns förståelse för beslutet hos våra deltagare och medlemmar.

Utifrån rådande beslut så kommer vi nu därför att erbjuda följande:

  • Inbjudan till märkestagning och märkesförsäljning på Alidebergsbadet under vecka 21-22, tisdag till torsdag 16.00-18.00, entré ingår. Här kan man alltså komplettera upp sina färdigheter för aktuell grupp och nivå för att veta om nyanmälan till hösten. Simmärken kommer att säljas och ledare från föreningen finns på plats för att bistå er och era barn.
  • Samtliga familjer med barn i våra sim- och teknikskolor erhåller en familjebiljett till Alidebergsbadet, fri entré för hela familjen vid ett tilfälle under sommaren. Information och utskick av detta kommer att ske inom kort.

Vi kommer oxå från föreningens sida utifrån gällande rekomendationer och riktlinjer framtida att planera för fortsatt verksamhet under sommaren och hösten då vi hoppas att läget återgått till mer ordinare verksamhet. Mer information löpande om detta här via vår hemsida.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta vårt kansli, kansli@skelfsborg.com, vår ansvarige för sim- och teknikskolan Katarina Magnusson, katarina@skelfsborg.com eller sportchef Jonas Söderberg, jonas@skelfsborg.com så svarar vi så snart vi kan.

För personal och styrelse Simklubben Elfsborg, Jonas Södergberg sportchef

 

 

INSTÄLLD sim- och teknikskola vecka 17
Senast ändrad fredag, 17 april 2020 14:07