SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: juli 2017

SK Elfsborg välkomnar Christoffer Källén!

Rekryteringsarbetet rörande ansvarig Simiaden-tränare har nu funnit en lösning! :)

Från och med den 21/8 kommer Christoffer Källén att axla ansvaret för våra tre Simaden-grupper, tillsammans med alla övriga involverade ledare. Christoffer kommer närmast från SK70, där han har haft rollen som Huvudtränare.

Christoffer är ett välkänt ansikte i föreningen, då han periodvis assisterat och hjälp till med träningen för Simiaden och Sum-Sim i SK Elfsborg. Han har med andra ord bra koll på vår verksamhet.

Vi hälsar Christoffer varmt välkommen till klubben och önskar honom stort lycka till!

I och med att Christoffer ansluter till SKE först den 21/8, så kommer Philip Carlsson under augusti månad att vara ansvarig för höstens uppstart av Simiaden-grupperna.

Sommarsimmarhälsningar

Kenneth Lilja, SK Elfsborg styrelse

 

 

Trevlig sommar alla simmarvänner!

Simklubben Elfsborg, styrelse, personal och ledare önskar alla simmarvänner och medlemmar en riktigt fin sommar.

Kansliet kommer nu att vara obemannat under en period till vecka 32 så finns det frågor eller funderingar så ber vi er maila kansli@skelfsborg.com eller via vår hemsida www.skelfsborg.com under "kontakt" till respektive verksamhetsansvarig. För övrig information om vår verksamhet samt anmälan till hösten så finns även detta på hemsidan.

Vi tackar för vår och sommarterminen samt alla fina insatser som gjorts för SM-veckan och hälsar er välkomna tillbaks till hösten.

För Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Simlärare till hösten sökes!

Är du en engagerad person som gillar att arbeta som ledare för barn och ungdomar? Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och som drivs av att bidra till ökad simkunnighet och vattenvana i vår simskola. Har du tidigare sysslat med simidrott är det meriterande. Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV!

Anställningsformen definieras som ideell ledare med arvode.


Skicka in ditt CV och personliga brev till katarina@skelfsborg.com.

Prenumerera på denna RSS-feed