SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: oktober 2018

Annonsplats Föreningsbroschyr 2019

Vi håller just nu på att ta fram en ny föreningsbroschyr för 2019, ett material för marknadsföring av vår fina förening under kommande år. Lanseringen planeras i slutet av december början av januari.

I samband med texter som beskriver våra olika verksamheter så lägger vi in ett antal annonser för att få ihop till kostnaden för framtagningen mm.

Det finns ett antal annonsplatser kvar i denna och vi behöver medlemmarnas hjälp med att sälja in detta. Kanske någon har ett företag och vill synas i hop med föreningen så är detta bästa platsen.

Den gamla broschyren finner ni här på hemsidan (bläddringsbar PDF) och i nedan PDF kan ni se annonsformaten som skall in i tryckbar PDF till jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt. Kostnaderna för 1/2 sida är 3000:- (190x133,5) och för 1/4 sida är det 2250:- (90x133,5)

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Swim of hope, en insamling till Barncancerfonden

Under vecka 44, måndagen den 29/10 till söndag den 4/11 har vi en kampanj, insamling till stöd för Barncancerfonden och den så viktiga simkunnigheten.

Du kan närsom under veckan simma 200 meter, köpa simkunnighetsmärket Vattenprovet via vårt kansli och sedan via länken på SK Elfsborgs FB-sida www.facebook.com/skelfsborg skänka valfritt bidrag till detta.

Vi hoppas på ett stort stöd och engagemang för vår insamling så dela gärna vidare detta med familj, vänner och företag.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Simbadoppet Swimcamp Borås, stort tack!

Stort tack till deltagande klubbar, simmare, ledare och funktionärer för en väl genomförd helg och så kul vi haft tillsammans. Ett stort tack oxå till våra sponsorer Borås Djurpark, GG-mat och Terry&Friends för fin samverkan och genomförande av helgen.

Länk till resultat och bilder finner ni via tävlingarnas hemsida HÄR och välkomna åter 2019 prel. den 19-20 oktober.

För Simklubben Elfsborg, arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Fotovecka Simklubben Elfsborg

Under vecka 43 kommer vi att ta ett antal foton i alla våra verksamheter och detta för att få nya bilder till den föreningsbroschyr som håller på att tas fram för 2019, men även för framtida marknadsföring på våra sociala medier.

Vår fotograf Per Eriksson och ansvarig från föreningen Jonas Söderberg, sportchef kommer att handleda detta ute i verksamheterna och det rör främst grupper på måndag samt torsdag planerat. Verksamheter på onsdag och söndag kommer att lösas med ansvariga ledare för aktuella grupper.

I samband med fotografering tar vi hänsyn till våra policys för detta (GDPR) som ni kan ta del av HÄR och om ni mot förmådan inte skulle vilja vara med på foton så medela detta ansvariga på plats. För yngre barn i vår simskola kommer föräldrar att få skriva på ett papper, samtycke.

Vi eventuella frågor är ni välkomna att kontakta jonas@skelfsborg.com och vill ni ta del av den gamla broschyren så finns den här på vår hemsida.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Styrelsen informerar

Bifogat finner ni information från styrelsen.

Med vänlig hälsning

SK Elfsborg styrelse, genom Kenneth Lilja

 

 

STRATEGISK PLAN 2018-2025

Simklubben Elfsborg, styrelse, personal, ledare och medlemmar ur organisationen har nu tagit fram en Strategsik plan för 2018-2025. Planen skall ligga till grund, ge riktlinjer och tydliga mål för vårt framtida arbete och detta i enlighet med Svensk idrott - världens bästa!

Medlemmar erbjuds nu möjligheten att ge synpunkter, förslag och få svar på funderingar på denna, bifogas i nedan PDF och detta önskar vi få in senast torsdagen den 18 oktober för att sedan vid nästa styreslemöte den 23 oktober fatta beslut om planen.

Kontaktperson för detta är Kenneth Lilja kenneth.lilja@me.com

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

Intersport vår nya leverantör av profilkläder

Simklubben Elfsborg har nu tecknat avtal med Intersport i Borås gällande våra profilkläder för klubbens medlemmar. Vi är mycket stolta och glada för detta och ser fram emot en utvecklade samverkan i framtiden.

Just nu håller vi på att starta upp en webshop igen, ta fram profilkläder för denna så att vi inom kort kan börja att ta emot beställningar igen. I samband med lanseringen av denna så kommer vi att komma ut med medlemsinformation gällande CLUB INTERSPORT samt hur beställningar går till och även inbjuda till en föreningskväll i butiken.

Mer om Intersport kan ni ta del av HÄR så återkommer vi inom kort

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Nyttopriser och mjuka kakor till Simbadoppet

Inför Simbadoppet behöver vi få in, stöd med nyttopriser till våra deltagare i grenarna. Totalt 60 priser lite anpassat till 1-3 för åldrarna 12 år och yngre.

Finns möjligheten att skänka anpassade priser erhåller ni logga i programblad samt fri fika under tävlingen. Meddela snarast till jonas@skelfsborg.com om antal samt inlämnande senast nästa torsdag 18/10 till klubblokalen.

Även mjuka kakor, saft, frukt, kaffe mm (glutenfritt) tages tacksamt emot till vår försäljning samt funktionärer och ledare under tävlingen. Meddela även detta på ovan mail och kan lämnas i fiket tävlingsdagen.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Simlärare sökes!

https://skelfsborg.com/jobba-hos-oss/item/962-intresserad-av-extrajobb-som-simlarare

Möte Simbadoppet, mer hjälp behövs!

Det behövs fortfarande en hel del insatser i våra arbetsgrupper för Simbadoppet Swimcamp Borås. Medlemmar, simmare, ledare och föräldrar är välkomna att hjälpa till enligt nedan.

Möte för dem som skall hjälpa till blir onsdagen den 10/10 klockan 18.00-19.00 i klubblokalen, välkomna!

============================================================================

Inför vår nya sim/lägertävling Simbadopet Swimcamp Borås den 20-21/10 behöver vi nu hjälp av många i lite olika arbetsgrupper för att få ihop detta arrangemang, att det blir en kul helg.

ALLA är välkomna att hjälpa till i dessa, medlemmar, styrelse, personal, simmarföräldrar, simmare och ledare/tränare så vi får en bra mix och ett brett engagemang för detta.

Följande grupper behöver vi hjälp med:

Djurparksgruppen - 5-6 personer som stöttar Djurparkspersonalen med de planerade aktiviteterna där mellan 13.00-ca 16.00

Discogruppen - 5-6 personer som planerar för och genomför ett disco på kvällen efter middagen mellan 20.00-ca 22.00

Lagkappsgruppen - 8-10 personer som planerar för och genomför lite kul lagtävlingar på Borås Simarena 17.00-ca 18.00

Sedan som vanligt kommer vi att behöva funktionärer, volontärer mm till vårt café och annat på plats under tävlingen men det kommer vi ut inom kort.

För att hinna planera helgen behövber vi OMG svar från er, dock senast fredagen den 28/9 då ni sedan kallas till ett möte/genomgång/planering onsdagen den 3/10 klockan 18.00. Maila till jonas@skelfsborg.com med namn, roll samt vilken grupp du/ni önskar hjälpa till i. Mer information om arrangemanget, tider mm finner ni HÄR

Nu ser vi alla till att detta nya arrangemang blir en succé, tack på förhand och välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed