SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: november 2018

Bemanningslista TomteplaSKEt och mer hjälp!

Nu finns bemanningschemat ute för TomteplaSKEt den 9/12 HÄR så ni som tilldelats plats meddela snarast om ok till funktionar@skelfsborg.com

Vi behöver oxå mer hjälp av er alla med priser till våra lotterier, mjuka kakor, saft, kaffe mm till vår försäljning samt några till som kliver fram och stöttar upp med lotterier mm maila till jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Julklappsdagar Intersport

Som medlem i Simklubben Elfsborg erbjuds du klubbadagar på Intersport den 8-9 december med fina priser i butiken, chans att beställa klubbkläder samt 20% rabatt på en vara. Inbjudan och information i sin helhet i nedan PDF

Välkomna ! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Hjälp önskar till Julfesten och TomteplaSKEt

Den 9 december arrangegar vi traditionsenligt vår Julfest i samband med TomteplaSKEt. För att det skall bli en fin tävling och stämingsfull upplevse för alla deltagare, medlemmar mm så behver vi DIN hjälp.

Funktionärer - maila till funktionar@skelfsborg.com om ni kan ställa upp. Bemanningslista kommer inom kort att finnas HÄR

Café - stå i serveringen, skänka kaffe, mjuka kakor (även gluten och laktosfria) , frukt, saft mm maila till jonas@skelfsborg.com

Julfesten - här tar vi gärna emot egna idéer, initiativ som förnyar oss lite. Annars behövs hjälp med att sälja lotter, servera glögg mm 10-12 personer totalt och att ni skänker priser till våra lotterier.

Information om arrangemanget, tider mm finner ni HÄR i bifogad PDF

Med hopp om stort engagemang för en trevlig kväll! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Gräsroten gav 6000:-

Simklubben Elfsborg är anslutna till Svenska Spel och Gräsroten där föreningslivet får dela på 50 miljoner kronor varje år. Under perioden oktober 2017 till oktober 2018 har de medlemmar som har sina spelkort anslutna till vår förening bidragit med 6000:-, stort tack för detta.

Du kan oxå vara med och stötta föreningen genom att ansluta ditt spelkort/konto till Simklubben Elfsborg vilket du enklast gör via butik nästa gång du spelar eller gå in på Svenska Spels hemsidan HÄR och anslut ditt kort.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Inbjudan TomteplaSKEt och Julfest 9 december

Snart är det dags för höstens höjdpunkt TomteplaSKEt och Julfest för alla våra simmare, föräldrar och medlemmar.

Inbjudan i sin helhet finner ni HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Uthämtning av Terry&Friends

Då finns beställda produkter från Tery&Friends att uthämta i vår klubblokal.

Det blev oxå rekord i antalet försäljare och den totala summan för föreningen, stort tack alla som engagerat sig i detta. Faktura kommer att skickas ut inom kort, ingen kontant betalning för beställningarna.

Finns eventuella frågor eller något som inte stämmer i beställning vänligen maila till christer@terryandfriends.com och mer om Terry&Friends kan ni ta del av HÄR

Bra jobbat alla! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Klassikerpaketet 2019

Nu kan du säkra din plats i Boråsklassikern för 2019 och detta genom att köpa ett Klassikerpaket, delta i 5 arrangemang men betala endast för 4 stycken.

Klassikerpaketet kommer att bl.a. säljas via vårt kansli men även via Intersports båda butiker i stan. Säljperioden är måndagen den 12 november till tisdagen den 15 januari 2019 och mer information om detta finner ni i nedan PDF.

Simklubben Elfsborg deltagare i Boråsklassikern med Viskan Open Water den 24 augusti och hemsidan för detta kommer inom kort att uppdateras.

Mer om Boråsklassikerns olika tävlingar kan du ta del av HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Nya webshopen igång

Nu har vi i samverkan med vår nya leverantör av profilkläder Intersport startat upp vår nya webshop via vår hemsida. Det går alltså nu fint att gå in och beställa produkter, betala direkt vid beställningen och sedan hämtas de i butiken i Knalleland.

Vi kommer forsatt att utveckla webshopen, ta nya produkter samt framförallt träningsmaterial som saknas. Webshopen finner du HÄR och samtliga produkter finns att prova i butiken.

Mer om vårt nya avtal, beställningar samt övrigt mervärde för er som medlemmar finns att ta del av i nedan PDF och vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Strategisk plan 2018-2025

Styrelsen för Simklubben Elfsborg har vid sitt styrelsemöte 2018-10-23 beslutat om gällande mål och riktlinjer för föreningen mot 2025 genom den strategiska planen 2018-2025. Dessa mål och riktlinjer finns att ta del av HÄR 

Styrelsen vill oxå rikta ett varmt tack till alla som på olika sätt bidragit till framtagningen av denna plan under en längre tid. Nu ser vi fram emot nya utmaningar, att driva föreningen vidare in i framtiden och forsatt se till att alla trivs väl och utvecklas i Simklubben Elfsborg.

För styreslen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed