SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: mars 2018

Glad påsk!

Simklubben Elfsborg önskar alla medlemmar och simmarvänner en glad påsk!

Kansliet kommer att vara obemannat 30/3-2/4 och om det finns frågor vänligen sänd ett mail till kansli@skelfsborg.com så besvarar vi det så snart vi kan.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Terry&Friends våren 2018

Vi har ett forsatt fint samarbete med Terry&Friends som är en av våra större sponsorer och samarbetspartners. Vi hoppas därför nu vid vårens försäljning att det fortsatt finns ett stort engagemang för denna föräljning så detta samarbete kan fortsätta.

Försäljning ges möjlighet till samtliga tävlingsrupper där hela förtjänsten på 30% går till den aktive simmaren att använda vis läger, tävlingar mm

Information om hur försäljningen går till finns i nedan PDF och den 13 april är sista daggen att anmäla detta så lösenord kan tillhandahållas.

Som medlem i Simklubben Elfsborg kan alla även beställa med en stor rabatt samtidigt som föreningen erhåller kickback på dessa köp. Beställning kan göras via direkt länk för vår förening via länk/knapp på vår hemsidan (startsidan till höger)

Tack på förhand, välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Välkommen Cernera Fastigheter AB

Simklubben Elfsborg kan stolt presentera vår nya sponsor och samarbetspart Cernera Fastigheter AB

Cerera är västsveriges största privatägda fastighetsbolag som bygger morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar Cernera kommersiella fastigheter. Mer om Cernera kan ni läsa om HÄR

Vill du oxå samverka med "årets förening 2017" i Borås så är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com Information om gällande sponsoravtal mm finner ni på vår sponsorsida HÄR

Simklubben Elfsb0rg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Simklubben Elfsborg årets förening i Västsvenska Simförbundet 2017

Vid Västsvenska Simförbundets utvecklings och årsmöteskonferans den 17 mars blev det klart att Simklubben Elfsborg blev "årets förening" även inom Västsvenska Simförbundet. Priset tilldelas den förening som under året samlat ihop flest poäng på senior- och junior DM. Stort grattis alla simmare och ledare som bidragit till detta fina pris.

1 Simklubben Elfsborg, 7544 P

2 Skövde SS, 6799 P

3 Mölndals ASS, 5805,5 P

Våra tränare Viktor Jönsson och Philip Carlsson erhöll oxå utmärkelse för "årets ledare" för sina fina insatser för bla. Team Future och dess utveckling. Snyggt jobbat killar och grattis!

Adam Paulsson tilldelades även ett stipendium från KåPe:s minnesfond som bildats till minne av den legendariska ledaren Kerstin Persson från Göteborg. Grattis Adam!

Västsvenska Simnförbundets verksamhetsberättelse i sin helhet kan du ta del av HÄR och priserna kommer att delas ut i samband med DM/JDM till hösten.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Styrelsen informerar om årsmötet

SK Elfsborgs årsmöte 2018 har nu ägt rum och det fanns en liten men naggande god skara entusiaster på plats. Denna gång hölls årsmöteshandlingarna i Stiftelsen Protekos lokaler i Textil Fashion Center, ledda av årsmötesordförande Christian Lundell. Stort TACK för att vi fick vistas här.


Föredragning och redogörelse av verksamhets-, förvaltnings, revisonernas berättelse samt bokslut för 2017 utfördes i tur och ordning. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet under det gångna året och fick fortsatt förtroende kommande år.

Ledamot Göran Jansson tillika vår fantastiske fotograf valde att avgå från styrelsen. Vi tackar Göran för detta år i styrelsen men är glada att fortsatt få se honom med kameran i handen på simarenan. Som ny ledamot in i styrelsen valdes Stefan Nageus, vilket vi hälsar varmt välkommen och ser som en ny god tillgång med friska tag.

Styrelsen konstituerade sig direkt efter årsmötet och går nu in med följande uppställning 2018. Ordförande Carina Askengren, vice. ordförande Georgios Vasaliagos, kassör, Mahin Azadfar, sekrerare Hanna Fjeld samt ledamöter Kenneth Lilja, Christian Lundell och Stefan Nageus.

Styrelsen kommer fortsättningsvis att träffas 1 gång per månad där styrelsemöten hålls och dessförinnan, dvs 2 veckor före styrelsemötet så har vi ett arbetsmöte. På arbetsmöten behandlas och förbereds ärenden som ska fattas beslut på till kommande styrelsemöte. Nästa arbetsmöte är den 10 april och nästa styrelsemöte är den 24 april.

Vi har även många fantastiska ideella personer som varit engagerade i klubben under lång tid (och många fortsatt är) och dessa uppmärksammades med en liten utmärkelse i form av en ”hedersnål” i olika valör på årsmötet

Guld, Hans Johansson, Christer Johansson och Mats Svensson

Silver, Petri Holappa, Christian Lundell, Michael Malmström, Dan Borgman, Lars Tannerfalk och Kristian Wirfalk

Brons, Katarina Magnusson, Alexander Berggren och Mahin Azadfar

Sist men inte minst så vill vi även tillägna ett stort TACK till Jonas Söderberg som varit anställd i klubben i 25 år. Jonas har under dessa år varit verksam inom alla delar och bidragit till klubbens positiva utveckling, med sin erfarenhet, driv och engagemang.

//Styrelsen

 

 

Inbjudan till Babysim våren 2018

Hej! 

Vi planerar att starta Babysimskurs v.15 till v. 25(10ggr) för barn från 3 månader upp till 2 års ålder.

Vi kommer erbjuda kurser på Tisdagar mellan kl.13.00-13.30, kl.13.45-14.15, kl.14.30-15.00 (barnen delas in i grupper efter ålder)

8 platser per grupp. Först till kvarn. Är ni intresserade eller har frågor kontakta: katarina@skelfsborg.com

Mvh

Katarina Magnusson

sim- & teknikskoleansvarig 

 

 

2261 medlemmar 2017!!!

Simklubben Elfsborgs verksamhet fortsätter att växa och under 2017 var vi rekord i antalet medlemmar igen, 2261 stycken, en ökning med ca 140 medlemmar mot 2016!!

Föreningens verksamhet under 2017 summeras i vår Verksamhetsberättelse som du kan ta del av HÄR

Stort tack alla som bidragit till ett fantastisk år på alla sätt och nu söker vi nya utmaningar 2018

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

PÅSKLOVSAKTIVITETER!

Hej på er! 

Under vecka 14 erbjuder vi intensivsimskola & simsportskollo Tisdag, Onsdag, Torsdag. 

Anmälan senast 26:e Mars!  Se inbjudan i bilagor.

Simmarhälsningar 

Katarina Magnusson 

sim- & teknikskoleansvarig 

Sparbanken Sjuhärad fortsatt huvudsponsor

Sparbanken Sjuhärad blir fortsatt vår huvudsponsor 2018-2020 och samtliga företag i guld, silver och bronspoolen har förlängt sina sponsoravtal med Simklubben Elfsborg, de flesta i 3 år till.

Även intresset för vårt företagsnätverk (2018-klubben) fortsätter att öka och där har vi en hel del nya företag bl.a. Smartsters, Helens Yoga, Viskadalens Åkeri AB, Lennarts Idrottspriser, Izigo och All Office

Alla dessa företag är oerhört viktiga på många sätt för föreningen och vi uppmuntrar natruligtvis alla våra medlemmar att stötta dessa då det ger mycket tillbaks till oss.

Vi ser dock gärna fler företag som vill vara en del av föreningen, sponsra eller samverka i olika former och mer info om detta finner ni på vår sponsorsida HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed