SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: april 2018

Summering SPONSORSIM 2018

Söndagen den 22 april erbjöds simmare ur tävlingsgrupperna möjligheten till att simma och samla in sponsorer till aktiviteten för kommande läger och tävlingar samt stödja Röda Korsets katastrofhjälp. 19 stycken simmare (16% deltagande) tog chansen och simmade in hela 89 864:-, riktigt bra jobbat. Mest insimmade pengar stod Kevin Söderqvist (14 200:-) och David Engström (10 700:-) vilket visat på ett stort engagemang, tack!

Fördelningen av dessa 62 904:- till simmarna, 17 972:- till föreningen fördelade på 10 000:- till vårt gym samt 7972:- att fördela på lotteriet nedan samt 8986:- till Röda Korsets verksamhet. Beroende på antalet insimmade pengar har lottning sedan skett i två steg enligt nedan, 1 lott / insamlad 500:- och dragningen har skett under överseende från styrelserepresentant.

Lott dragning 1, upp till 4000:-, 27 lotter fördelat på 8 simmare, totalt att fördela 3189:-

1-40%, 1275:- Gabriella Jonsson

2-30%, 957:- Sofia Åstedt

3-20%, 638:- Fredrik Olsson

4-10%, 319:- Hilda Vasilago

Lott dragning 2, över 4001:-, 147 lotter fördelat på 11 simmare, totalt 4783:- 

1-40%, 1913:- Albin Svenneby

2-30%, 1435:- Kevin Söderqvist

3-20%, 957:- Cajsa Askengren

4-10%, 478:- Nelly Askengren-Stråhle

Stort grattis till vinnarna ovan och ett stort tack till de simmare, föräldrar och sponsorer som engagerat sig i sponsorsimmet och vår verksamhet. Tack oxå till alla från Röda Korset som bjöd på saft och bullar till simmarna.

SPONSORER finns redovisade i nedan PDF och vinnarna i lotteriet kommer inom kort här på sidan. För de företag som önskar erhålla entrébiljetter till Alideberg utifrån sponsring i avtalet kontakta jonas@skelfsborg.com för beställning.

Nu tar vi nya tag, utvecklar och skapar ett ännu större engagemang för framtiden i denna aktivitet.

För sponsorsimsgruppen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Simtränarutbildning startar i Borås

Simklubben Elfsborg i samverkan med Vuxenutbildningen i Borås samt Svenska Simförbundet startar till hösten 2018 en simtränarutbildning i Borås.

Vi är mycket glada och stolta över att få till detta och det är vår ambition att intresset skall vara stort då utbildningen kan varvas med praktik i Simklubben Elfsborg.

Utbildningen är på 900 poäng och innefattar dels simlinjens alla steg (SSF) mot Lic.simtränare ungdom eller junior samt en hel del andra delar i samverkan med Badmästarutbildningen vilket ger bred kompetens.

Inbjudan i sin helhet finner ni i nedan PDF och ansökan för start i september är SENAST 15 MAJ Mer om simlinjens utbildningstruktur och innehåll kan ni ta del av HÄR

Finns det frågor är ni välkomna att höra av er till Jonas Söderberg jonas@skelfsborg.com

Välkomen med er ansökan! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Viktor Jönsson lämnar SK Elfsborg

Viktor Jönsson har beslutat sig för att lämna SK Elfsborg, vilket för många säkert kommer som en oväntad och oönskad händelse. Men så är fallet, då han har beslutat sig för att i augusti 2018 återuppta sina studier. Vi är många som kan se tillbaka på många goa, glada och lärorika stunder tillsammans med Viktor, både vid bassängkanten och utanför.             SK Elfsborg är stolta över att vi har fått ha Viktor så många år i klubben, som en av våra duktiga simtränare och en väldigt uppskattad coach och person. Viktor kommer dock att finnas kvar i vår verksamhet på ca 25% under kommande år, vilket vi är glada och tacksamma över.

Rekryteringsarbetet för att finna en ersättare till Viktor kommer startas inom kort och vi får återkomma med mer information när vi vet hur vi kommer organisera oss framöver.

Med vänlig hälsning

SK Elfsborgs styrelse

 

Sommarjobb som simlärare!

 Intresserad av sommarjobb som simlärare?

Är du en engagerad person som gillar att arbeta som ledare för barn och ungdomar?

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och som drivs av att bidra till ökad simkunnighet och vattenvana i vår simskola. Har du tidigare sysslat med simidrott är det meriterande. Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV!

Anställningsformen definieras som ideell ledare med arvode.

Skicka in ditt CV och personliga brev till katarina@skelfsborg.com

 

Intensivsimskola & simportskollo sommaren 2018

Välkomna till sommarens intensivsimskolor & simportskollo! 

Information och anmälan till de olika kurserna hittar ni HÄR samt tider för de olika kurserna . 

Soliga simmarhälsningar :)

Katarina Magnusson

sim- & teknikskoleansvarig

 

Inbjudan ÖPPET VATTEN kurs/träning

Då har vi klart med inbjudan för våren och sommarens öppet vatten kurs/träning i simning. Kraven för deltagande har höjts något från tidigare år av säkerhetskäl och inbjudan i sin helhet att ta del av finns HÄR under "öppet vattengruppen".

Kurstarten är vecka 18, onsdagen den 2 maj och anmälan senast måndagen den 30 april.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Uppdatering SPONSORSIM 22 april

Det drar ihop sig för vårt sponsorsim som genomförs innan VårplaSKEt den 22 april. Tiderna för arrangemanget är uppdaterade i nedan bifogad PDF som är viktigt för alla att ta del av.

Sponsorsimmet, Terry&Friends samt Restaurangchansen är saker vi gör gemensamt för att ge simmarna möjlighet till att samla in lite pengar för kommande tävlingar och läger mm samt även för en god sak genom att stödja Röda Korset och deras katastrofhjälp. Därför hoppas vi naturligtvis på att ALLA engagerar sig på ett bra sätt i dessa projket så vi fortsatt kan hålla nere kostnaderna i framtiden.

Alla som vill vara med i dragningen av fina priser skall lämna in sina avtal SENAST ONSDAGEN DEN 18 APRIL till Claes Andersson, claes@skelfsborg.com

Nu ser vi alla till att detta blir ett lyckat sponsorsim, välkomna!

För sponsorsimsgruppen, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Hjälp inför VårplaSKEt 22/4

Då har vi snart vår roliga hemmatävling VårplaSKEt 22/4 och inför denna tävling som vanligt behöver vi er hjälp för att ge simmarna fina sportsliga förutsättningar samt ett i övrigt trevligt arrangemang.

Funktionärer som kan hjälpa till maila till funktionar@skelfsborg.com (bemanningslista kommer inom kort HÄR)

Till fiket behöver vi även folk som kan hjälpa till samt att vi hjälps åt med att baka långpannekakor, skänka kaffe, saft, frukt mm. Mail till jonas@skelfsborg.com för denna del så för vi upp det på listor.

Information om tävlingen finner ni HÄR

Tack på förhand! För arr.kommittén Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Köp era klubbkläder i vår webshop

Simklubben Elfsborg genom Team Sportia och Speedo erbjuder profil och simkläder till rabatterade priser i vår webshop via vår hemsida HÄR

Syftet med dessa produkter är att skapa en samhörighet, klubbkänsla när vi tränar eller är ute på tävlingar och läger men oxå genom ert köp så stödjer ni föreningen rent ekonomiskt. Köpet betalas direkt vid beställningen och produkterna hämtas sedan i butik när ni får en avisering från dem.

Simglasögon och badmössor kan ni som tidigare köpa via vårt kansli dagtid eller prata med era tränare.

Vi ser även gäran att alla våra medlemmar ansluter sig till SPORKLUBBEN, ett medlemskap i Team Sportia som alltid ger 10% rabatt på era köp i butik samtidigt som föreningen erhåller 3% kickback på detta. Anslutningen gör du enklast via denna länk HÄR eller så löser ni det nästa gång ni är i butiken, bara säg till att ni skall anslouta er och sätta in Simklubben Elfsborg som första val.

Välkomna nu att stärka klubben genom era inköp! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Grattis till vinnarna i vårt medlemslotteri

Grattis till vinnarna i vårt medlemslotteri för våra STÖDMEDLEMMAR 2018 och följande personer erhåller en Restaurangchansen. Bahman Azadfar, Olof Berge-Kleber, Carin Birgesson, Lena Hansson, Benny Hoff, Kristina Magnusson, Hans Mellberg, Marcus Orreving, Susanne Torstensson och Mattias Öman. Stor grattis och ert häfte kan ni uthämta på vårt kansli, välkomna!
 
Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef
 
Prenumerera på denna RSS-feed