SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: augusti 2018

Försäljning av Terry&Friends

Vår goda samverkan med Terry&Friends fortsätter under 2018-2019 vilket vi är mycket stolta och glada för. Det innebär att vi nu fortsatt kommer att erbjuda tävlingsaktiva i föreningen att sälja produkter från Terry&Friends. Hela förtjänsten på 30% går till den aktives kommande läger och tävlingar under 2018-2019 och under våren slog vi rekord i försäljning samt antalet säljare, stort tack.

Mer information om hur försäljningen går till finns i nedan bifogad PDF

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Restaurangchansen, beställning av häften

Vi kommer fortsatt att erbjuda möjligheten för tävlingsktiva i förening att sälja det uppskattade häftet Restaurangchansen, "ät två, betala för en" under 2018-2019.

För information om hur beställningen går till samt övriga datum som gäller för perioden se nedan PDF

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Team Sportia i konkurs

Vår leverantör av profilkläder Team Sportia har gått i konkurs och upphör med sin verksamhet. Detta innebär för oss att vi just ni inte kan beställa profilkläder via vår hemsida och webshop. Vårt avtal med Speedo och Craft ligger dock kvar men beställningar kan inte göras där tillsvidare då de går genom Team Sportia.

Föreningen prioriterar nu denna fråga för att finna en bra lösning för framtiden och ber att få återkomma i frågan så snart som möjligt. Uppdateringar och borttagning av länkar mm på hemsidan är på gång.

Simklubben Elfsborg vill även framföra ett varmt tack till Team Sportia, ledning och personal för ett mycket fint och långvarigt samarbete.

Eventuella frågor kan ställas till jonas@skelfsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Missa inte anmälan till höstens sim- & teknikskolor!

Anmälan till höstens sim- & teknikskolor är öppen till den 27/8 06.00, endast ett fåtal platser kvar. 

För information om anmälan klicka HÄR

Välkomna!

Katarina Magnusson, sim- & teknikskoleansvarig

Missa inte höstens vuxenkurser, fåtal platser kvar!

Simklubben Elfsborg inbjuder till kurser för vuxna hösten 2018. Anmälan öppnar måndagen den 11 juni klockan 12.00 (stänger 26/8) och för mer information om nivåer, dagar och tider mm se HÄR

Varmt välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Borås Open Water, sista dag att anmäla sig 12/8

Anmälan för Borås Open Water 18 augusti 10.00-14.00 på Alideberg är nu öppen. Vi kommer i år att erbjuda möjligheten till Borås och Regionsklassikern 200 meter KOM I GÅNG, 1000 meter MOTION samt även Swimrun MOTION och LAG. Tävlingarna genomförs i år i samband med Alidebergsdagen, fri entré och aktiviteter på området.

Anmälan gör du via tävlingarnas hemsida www.borasopenwater.se där du även kan anmäla dig som funktionär eller volontär vilket vi söker till arrangemanget.

Varmt välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed