SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - oktober 2019

Uppstart "Kansliservice" Sportadmin, information

Simklubben Elfsborg kommer nu med vår leverantör av föreningsdatabasen Sportadmin digitalisera och modernisera vår administrering och medlemshantering. Från och med fredagen den 1 november kommer vi att gå fullt ut på den nya funktionen "Kansliservice".

Detta innebär för oss som förening ett mer förenklat sätt att arbeta med anmälan, betalning samt att ni som medlem kommer att få mer möjligheter och support kring ert medlemskap som tex

- digital betalning, kort, faktura eller delbetalning

- digitalt medlemskort

- direktbokning för dig som medlem

- prenumerering på fulla grupper

- medlemsapp med flertalet funktioner samt egen redigering av uppgifter

Inför uppstarten av kansliservice ber vi er som har obetalda fakturor att göra det SENAST TORSDAGEN DEN 31/10, påminnelse är på väg ut.

Ni kan redan nu som medlem ladda ner Sportadmins medlemsapp i App Store då ni får en engångskod för inlogg.

Vid eventuella frågor kontakta kansli@skelfsborg.com och mer om Sportadmin samt hemsida för bokningar mm finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Inbjudan träningsvecka Torremolinos 2020

Efter en mycket lyckad och uppskattat träningsvecka på Mallorca i år så erbjuder vi nu alla vuxensimmare i Simklubben Elfsborg ännu en träningsvecka i samverkan med Travelpoint och Kent Hamberg. Denna gång blir det Torremolinos, Malga den 2-9 maj 2020 som är en mycker populär lägerplats för simning.

Inbjudan och anmälan i sin helhet i nedan PDF där vi erbjuder 34 platser och "först till kvarn" gäller och vi önskar ha in er anmälan senast fredagen den 8 november.

Finns det eventuella frågor så kontakta jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Informationsträff Masters SM 2020

Den 20-22 mars 2020 arrangeras Masters SM-25 i Stenungsund nya fina simhall och det har under en tid sedan pratats en del om att det finns intresse för att deltaga.

Vi inbjuder därför alla intresserade till en informationsträff där vi går igenom alla förutsättningar för att deltaga, boende, mat, transport, kostnader mm

ONSDAGEN DEN 20 NOVEMBER KLOCKAN 18.00 I KLUBBLOKLALEN

Vi ser gärna att ni skickar ett mail till jonas@skelfsborg.com för att anmäla er till träffen (senast måndagen den 18/11) samt om ni inte kan deltaga vid detta tillfälle men vill deltaga på SM så skicka även ett mail om detta, så vi får en uppfattning om antalet.

Det finns i dagsläget ingen inbjudan klar men Masters SM:s hemsida finner ni HÄR

Vore kul om vi blev ett ordentligt gäng, välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

5 års jubileum Borås Speedo Meet

Den 22-23 februari 2020 är det 5 års jubileum för Borås Speedo Meet med en rad nyheter. Vi kommer bl.a. att inbjuda parasimmare, simma finalheat i alla ålderklassgrenar 100 och 200 meter, införa 800 frisim damer och 1500 frisim herrar samt ändra om lite i lakpapperna till mixed klass.

Vi tror att dessa tillägg och ändringar kommer att utveckla tävlingen ytterligare för framtiden och hoppas att många klubbar och simmare fortsatt vill deltaga på kommande tävling.

Inbjudan i sin helhet finner ni HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Terry&Friends, erbjudande om att sälja presentkort

Vårt fina samarbete med Terry&Friends fortsätter efter ännu en lyckad försäljning i våras, stort tack för det.

Nu till hösten utvecklar de sitt koncept och kommer nu att erbjuda er at sälja presentkort vilket gör det både enklare och smidigare för oss som förening, dig som säljare samt kunden som kan få sina produkter 2 dagar efter beställning, betalt presnetkort.

Erbjudandet i sin helhet finner ni i nedan PDF och vi vill ha besked senast den 18 november om försäljning önskas. Hela förtjänsten 30% tillfaller simmaren som tidigare.

Eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com och mer om Terry&Friends kan ni ta del av här www.terrynfriends.com

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed