SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - november 2019

Rösta på årets "Poolare"

Nu är det dags igen för er simmare i tävlingsrupperna att nominera "Årets Poolare" 2019 inför vår julfest den 15 december.

Information om hur det går till i nedan PDF och för att göra en nominering så måste man i år nominera både en tjej och en kille till Tränarrådet.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Inbjudan TomteplaSKEt / Utmanaren och JULFEST

Dags för höstens klubbtävling TomteplaSKEt / Utmanaren samt julfest den 15 december där samtliga grupper i den stora bassängen är välkomna att deltaga.

Samtidigt som tävlingen är igång är alla medlemmar välkomna på julfesten som sedan efter avslutad tävling ca 17.00 avslutas med Luciatåg och fackelsim. Cafét håller öppet, märkestagning, lotterier, fiskdamm mm

Inbjudan i sin helhet finner ni HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

6578:- från Svenska Spel och Gräsroten

Simklubben Elfsborg erhåller 2019 6578:- från Svenska Spel och Gräsroten, toppen!

Gräsroten är Svenska Spels sätt att betala tillbaks till idrotten och varje år får alla föreningar i Sverige dela på hela 50 miljoner kronor.

För att stödja din förening Simklubben Elfsborg måste du ansluta ditt spelkort hos Svenska Spel till vår förening då vi får kickback på din totala summa under året. Anslutningen gör du lättast HÄR eller nästa gång du spelar hos ett ombud så be dem lägga till vår förening så erhåller vi ännu mer pengar nästa år.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Medlemsundersökning vecka 47-48

Simklubben Elfsborg är en del av Svensk Simidrott och som en del i vårt fortsatta arbete med den strategiska planen mot 2025 genomför vi därför nu en medlemsundersökning.

Syftet med undersökningen är att ge medlemmarna möjlighet till delaktighet och medbestämmande för att få bästa möjliga utveckling av föreningen och Svensk Simidrott.

Undersökningen kommer att skickas ut till alla medlemmar via Riksidrottsförbundets (RF) databas Idrott Online (IOL) under veck 47-48 och ni har 2 veckor på er att svara. Två påminnelser kommer att skickas ut under perioden och tanken är sedan att detta följs upp vartannat år.

Det är helt valfritt att svara på undersökningen men vi från föreningens sida hoppas på att många vill ta del, utveckla föreningen och ge oss en bred bas att arbeta vidare utifrån. Ni kan också välja att vara annonyma i era svar.

Mer om Simklubben Elfsborgs strategiska plan 2018-2025, vår mål och ambitioner kan ni ta del av HÄR

Vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Med hopp om stort deltagande!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Hjälp önskas med Höstsimiaden 30/11

Simklubben Elfsborg i samverkan med Västsvenska Simförbundet har tagit på sig att arrangera Höstsimiaden den 30/11 då tidigare arrangör fått problem med sin simhall.

Detta innebär att vi nu snabbt skall rigga för en simtävling som inte var planerad och behöver därför mycket hjälp för dess genomförande.

Funktionärer, maila till funktionar@skelfsborg.com så snart som möjligt och bemanningschema kommer inom kort att läggas ut HÄR

Vi behöver även hjälp i vårt café för att erbjuda lite fika till deltagare, publik och våra funktionärer så kan ni ställa upp här skicka ett mail till jonas@skelfsborg.com

Vi tar även tacksamt emot kaffe, mjuka kakor, saft, frukt till vår försäljning vilket lämnas i fiket vid ankomst tävlingsdagen eller i fiket någon dag innan. Märk upp att det är till SK Elfsborg samt om ni bakar gluten, laktosfritt mm så skriv gärna detta oxå, tack.

Övrig information om tävlingen, tiderr mm finner ni HÄR

Tack på förhand, välkomna! För Simklubben Elfsborg, arrangemansgkommittén,  Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed