SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - oktober 2020

Simbadoppet 31/10 INSTÄLLT

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya restriktioner, riktlinjer och avrådan idag klockan 14.00 tvingas vi tyvärr ställa in Simbadoppet nu på lördag den 31 oktober.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Vi är mycket ledsna för detta och hoppas att vi snart kan erbjuda ett nytt tävlingsdatum.

Vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

För arrangemangskommittén SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Uppdaterad Policy för föräldraengagemang

Simklubben Elfsborg är en ideell förening som är beroende av att föräldrar och andra medlemmar stöttar föreningen i olika projekt och arrangemang. Simklubben Elfsborg har därför sedan tidigare tagit fram en policy (2010) för "Föräldraengagemang" för de föräldrar vars barn simmar i en tävlingsrupp. Denna policy har nu uppdateras samt även två bilagar till denna som beskriver arbetsordningen samt alla de möjligheter som finns att hjälpa till i föreningen.

Några tävlingsgrupper har redan fått information om detta samt tagit del av bilagorna men i övrigt finns nu all material att ta del av HÄR på vår arangemangssida som vi ber er föräldrar som har barn i våra tävlingsgrupper att ta del av. Föreningens övriga policys för att styra och leda föreningen på ett bra sätt finns att ta del av HÄR

Finns det eventuella frågor går det bra att maila föreningens ordförande Carina Askengren carina.askengren@haggardenkonsult.se eller föreningens Sportchef Jonas Söderberg jonas@skelfsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Sparbanken Sjuhärad förlänger sitt partnerskap

Vår huvudpartners sedan många år tillbaks Sparbanken Sjuhärad förlänger sitt avtal kommande 3 år (2021-2023) med Simklubben Elfsborg.

Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta samt även för alla de fina samarbeten vi skapar under året i vår verksamhet, olika projekt och arrangemang. Vi ser fortsatt nu fram emot kommande år, att utveckla vår samverkan ytterligare för framtiden och ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om Sparbanken Sjuhärad kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Träningsvecka Torremolinos 2021

Vår träningsvecka till Malaga, Torremolinos för våra vuxensimmare nu i maj blev ju tyvärr inställd med anledning av Covid-19, en tänkt repris på den lyckade veckan på Mallorca 2018 i samverkan med Travelpoint AB.

Nu gör vi ett omtag för denna resa och hoppas på att den skall kunna genomföras den 1-8 maj 2021 och det finns nu då ett antal platser kvar, 8 stycken för denna fantasiska träningsvecka. Inbjudan i sin helhet i nedan PDF, "FÖRST TILL KVARN" gäller och vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Fotografering vecka 43

Simklubben Elfsborg håller just nu på att ta fram en ny föreningsbroschyr för 2021 för att på bästa sätt kunna marknadsföra föreningen och dess verksamhet. Framtagningen sker i samverkan med Beyond Communication och Stema AB och ansvarig för produktionen är Jonas Söderberg, sportchef Simklubben Elfsborg. Den tidigare versionen av vår föreningsbroschyr finner ni här på hemsidan i bläddringsbar PDF.

I samband med detta kommer vi nu därför med vår fotograf Per Eriksson ta nya foton för denna broschyr samt även vår hemsida som behöver förnyas. Fotograferingen kommer i huvudsak att ske måndag 19/10 samt onsdag 21/10 eftermiddag. Aktuella grupper för fotning (sim- och teknikskolan) kommer att kontaktas och stor hänsyn tas till vår policy för GDPR, BILDER och INFORMATION. När det gäller våra tävligsgrupper utgår vi från att det är ok med att ta foton men om man mot förmodan inte skulle vilja vara med på bild så prata med fotogtafen Per eller Jonas på plats. Våra policys finner ni HÄR

Vi kommer även i år att sälja in lite annonser i denna broschyr så finns det någon som vill köpa en annonsplats i denna så kontakta Jonas så snart som möjligt

Vid eventuella frågor, köp av annonser kontakta jonas@skelsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Vi söker nu simlärare/ledare som är intresserade av extrajobb!

Hej!

Är du en engagerad person som gillar att arbeta som ledare för barn och ungdomar? Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och som drivs av att bidra till ökad simkunnighet och vattenvana i vår simskola. Har du tidigare sysslat med simidrott är det meriterande. Du är varmt välkommen att skicka in ditt CV!

Anställningsformen definieras som ideell ledare med arvode. Skicka in ditt CV och personliga brev till katarina@skelfsborg.com.

Prenumerera på denna RSS-feed