SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - november 2020

Simklubben Elfsborg återcertifierade som "Säker&Trygg Förening"

Simklubben Elfsborg har sedan 2010 varit en certifierad förening som "Säker&Trygg Förening" av idrottsäkerhetsrådet och Borås Stad. En certifiering som innebär att miljö och säkerhetsfrågorna ligger högt på agendan och ständigt ses över av föreningens styrelse och verksamhetsansvariga. Under hösten har nu en arbetsgrupp arbetat med och uppdaterat alla våra handlingar och rutiner kring detta och nu då erhållit en återcertifiering för 2021-2022. 

Arbetsgruppen utsedd av styrelsen för Simklubben Elfsborg har bestått av Carina Askengren (ordf.), Michael Malmström (Kassör), Katarina Magnusson (Ansv. Sim- och teknikskolan), Johanna Pettersson (Jun/ung. tränare) och Jonas Söderberg (Sportchef)

Mer om "Säker&Trygg Förening" samt alla våra policys kan ni ta del av HÄR och vid eventuella frågor går det bra att kontakta vårt kansli kansli@skelfsborg.com 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Stema Specialtryck AB förlänger sitt avtal 2021

Stema Specialtryck AB har sedan länge varit vår tryckpartner till föreningen och de förlänger nu sitt avtal i bronspoolen för 2021. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och fortsätter nu att utveckla vår samverkan för att stärka båda parter i framtiden. 

Mer om Stema Specialtryck AB  kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Ellos AB fortsatt guldpartner 2021

Vår guldpartner sedan många år tillbaks Ellos AB förlänger sitt avtal 2021 med Simklubben Elfsborg. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och ser nu fortsatt fram emot att utveckla vår samverkan och ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om Ellos AB kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

6647kr från Svenska Spel

Varje år i oktober delar Svenskaspel ut 50 miljoner kronor till föreningslivet och ungdomsidrotten. Simklubben Elfsborg är en av dessa föreningar och för 2020 erhöll vi 6647:- av dessa pengar. Du kan på ett enkelt sätt stötta föreningen genom att ansluta ditt spelkort till Gräsroten och Simklubben Elfsborg vilket du enklast gör HÄR eller nästa gång i din spelbutik. I dagsläget har vi 239 perosner anslutna till detta och stort tack till er som då bidragit till detta extra tillskott till föreningen.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Black friday på Intersport

Vår samarbetspart Intersport genomför nu en Covidanpassad Black Friday under en hel vecka med 25% på ALLT, måndag den 23/11 till söndag den 29/11 och vi hälsar våra medlemmar välkomna! 

Mer om intersport kan ni ta del av HÄR och passa nu på att även beställa era julklappar till varandra genom vår webshop HÄR samt missa inte att ansluta er till Club Intersport HÄR så föreningen får kickback på era inköp under året. 

Välkomna! Intersport, Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

SM-veckan 2021 i Borås INSTÄLLD

Med anledning av rådande situation och pågående Coronapandemi har Riksidrottsförbundet och SVT i samråd med Borås Stad idag beslutat om att ställa in vinterns SM-vecka i Borås 2021. Simklubben Elfsborg tillsammans med Svenska Simförbundet planerade under SM-veckan att genomföra finalspelet för damer och herrar i Vattenpolo. Vi ber att får återkomma hurvida det blir SM-slutspel eller inte i Borås, då utanför ramen för SM-veckan den 4-7/2 2021.

Nyheten från SVT kan ni ta del av HÄR och mer om SM-veckan kan ni ta del av HÄR Finns det några frågor är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com 

Simklubben Elfsborg Jonas Söderberg sportchef

 

 

INSTÄLLD funktionärsutbildning 14 november

Tyvärr med rådande restriktioner tvingas vi att STÄLLA IN den planerade funktionärsutbildningen, tävlingsfunktionär steg 1 den 14 november. Vi återkommer med datum för nytt utbildningstillfälle framöver.

Hör av er vid evetuella frågor till funktionar@skelfsborg.com eller jonas@skelfsborg.com

Simklubben Elfsborg, arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Köp en annons, stötta föreningen

Simklubben Elfsborg håller just nu på med framtagningen av en ny föreningsbroschyr 2021 för att på bästa sätt marknadsföra föreningen och vår fina verksamhet.

I samband med detta söker vi annonsörer till denna broschyr där vi hoppas att det skall finnas medlemmar som har företag och som vill stötta upp här. Annonsformat finner ni i nedan PDF och för vidare info om priser mm kontakta jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt

Tidgare broschyr och upplägg kan ni ta del av HÄR via vår hemsida.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed