SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - december 2020

Gott Nytt År!

Styrelse, personal och ledare önskar alla medlemmar, partners och simmarvänner ett GOTT NYTT ÅR och tackar för alla fina insatser som gjorts under 2020. Kansliet kommer under vecka 52, 53 och vecka 1 att vara oregelbundet bemannat så vid eventuella frågor hör av er till verksamhetsansvariga eller maila kansli@skelfsborg.com så återkopplar vi så snart vi kan.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Speed Group blir Guldpartner

Vår partner Speed Group blir Guldpartner och förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg fram till 2023. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och ser nu fortsatt fram emot att utveckla vår samverkan och ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om Speed Group kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Föreningsbroschyr 2021

Nu finns vår fina föreningsbroschyr 2021 i samverkan med Beyond Communication och Stema Specialtryck ute att ta del. Hämta gärna några ex vid tillfälle i entrén till Borås Simarena för att dela ut till vänner och bekanta. Den finns oxå blädddringsbar i PDF HÄR på vår hemsida. Stort tack än en gång till alla annonsörer och även vår fotograf Per Eriksson för fina bilder, TACK!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

2020 års utmärkelser

Sedan 1995 har föreningen i samband med vår julfest delat ut priser till simmare, ledare och övriga som på olika sätt gjort fina insatser under året. Tyvärr har vi ju i år fått ställa in vår julfest men absolut inte våra utmärkelser som vi här nedan nu presenterar. Priserna kommer att delas ut vid lämpligt tillfälle framöver i samband med vår verksamhet.

Stort grattis säger vi till 

Årets LEDARE - Elliot Olsson

Årets SIMMARE / KÄMPE - Cornelia Sundqvist

Årets FUNKTIONÄR - Stefan Nageus

Årets STJÄRNSKOTT - Sally Olsson

Årets POOLARE - Maximilian Nyholm Flatow

Årets SIMMARFÖRÄLDER - Anna Karlssson

Wengström Stipendium - ingen utdelning 2020

Vi vill oxå passa på att tacka ALLA LEDARE vi har i våraverksamheter, utan er hade vi inte kunnat genomföra all vår fina verksamhet, stort TACK!

Historiken för våra utmärkelser finner ni i nedan PDF

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Erbjudande från Intersport och Speedo

Då vi tyvärr under hösten inte har kunnat genomföra någon klubbkväll på Intersport med Speedosimkläder bl.a. kommer här nu ett mycket förmånligt erbjudande om beställningar från Intersport och Speedo från den 2020-12-01 till den 2020-12-11.

I nedan PDF finns ett produktblad med bilder, priser mm samt en beställningssedel som ni då sedan skall ladda ner, fylla i och skicka in enligt mail till Intersport som där uppges. Ta noga del av all information och skriv tydligt så det inte blir missförstånd. Betalning sker vid uthämtandet och vi reserverar oss vid eventuell utförsäljning.

Övriga profil och klubbkläder beställer ni som vanligt via vår WEB-shop HÄR Centralt står det på sidan från Intersport att man måste beställa före 1/12 för att erhålla prylar innan jul, det stämmer inte utan lokalt kan vi beställa fram till den 11/12 och erhålla produkter innan jul. Betalning sker som vanligt vid beställning.

Missa inte heller att ansluta er till Club Intersport HÄR där det just nu pågor en tävling/kampanj "Ge bort sport" med fina priser (10 000:-) för den förening som får flest nya medlemmar till den 31/12. Vid anslutning till detta väljer du då förening SK Elfsborg som då erhåller en bonus på 3% av dina inköp samt att ni själv erhåller fina rabatter och erbjudanden under året och samtidgt är med i utlottning av fina priser.

Finns det eventuall frågor går det bra att kontakta Intersport på mail tony.johansson@intersport.se eller SK Elfsborg på mail jonas@skelfsborg.com 

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Stort tack till alla annonsörer

Då har vi nu klart med vår nya föreningsbroschyr 2021 i samverkan med Stema Specialtryck AB och Beyond Communications och vi beräknar leverans i slutet av vecka 51.

Vi vill i samband med detta rikta ett stort och varmt TACK till alla annonsörer som gjort broschyren möjlig och nedan företag har sina annonser med i denna.

Broschyren kommer att finnas tillgänglig här via vår hemsida men även finnas tillgänglig i vår verksamhet samt Borås Stads samtliga simhallar framöver.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

"Årets Poolare", dags att nominera!

För 15:e året är det nu dags för alla tävlingsgrupper och tävlingssimmare att nominera 2020 års Poolare. I bifogad PDF finner ni uppgifter om hur nomineringen går till och sista datum är 11/12, välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Rösta på Sofia som årets BT-junior

Sofia Åstedt utsågs 2019 till årets BT-junior och även i år finns hon med bland de nominerade idrottarna. Sofia har det senaste året fortsatt klättra på Sverige rankingen och vid senaste Coronaanpassade mästerskapet kom hon bl.a. 2:a på 50 frisim.

Själklart vill vi alla se Sofia som årets BT-junior även 2020 och röstar på henne genom att  maila "Nr 7, Sofia Åstedt" till junioren@bt.se 

Tack på förhand och lycka till Sofia..

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed