SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - mars 2020

Verksamhetsberättelse 2019

Nu finns verksamhetsberättelsen för 2019 att ta del av HÄR. Övriga årsmöteshandlingar samt Verksamhetsplan för 2020 finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Klubblokalen stänger tillsvidare

Personal och styrelse har 2020-03-20 beslutat om att stänga klubblokalen på Borås Simarena from måndagen den 23 mars tillsvidare. Föreningen vill på detta sätt motverka eventuell smittspridning i vår verksamhet samt de lokaler som verksamhet bedrivs i. Vi är väl medvetna om att klubblokalen har stor betydelse för en del ungdomar som bor en bit utanför Borås Stad och finns behov av lösing så ber vi er maila till jonas@skelfsborg.com  så ser vi över er önskan, stöttar er så bra vi kan.

Eventuella frågor hänvisar vi till verksamhetsansvariga:

Baby, mini, sim- och teknikskolan katarina@skelfsborg.com

Tävlingsverksamhet claes@skelfsborg.com

Vuxen, handikapp, polo och integration jonas@skelfsborg.com

Övriga frågor till vårt kansli kansli@skelfsborg.com eller telefon 033-135900 måndag till torsdag 13.00-15.00 samt föreningens ställningstagande kring Corona viruset finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Inbjudan Årsmöte

Medlemmarna i Simklubben Elfsborg inbjudes till årsmöte torsdagen den 26 mars 2020. Inbjudan i sin helhet samt övriga årsmöteshandlingar finner ni HÄR

Vill man deltaga digitalt på årsmötet går det bra genom att maila christian@nordiskatextilakademin.se för att erhålla en digital inbjudan.

Anmälan önskar vi ha in senast 20/3 klockan 15.00

Varmt välkomna! För Styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

VårplaSKEt / Utmanaren 5 april INSTÄLLT

VårplaSKEt / Utmanaren som planerats till söndagen den 5 april är INSTÄLLT

Vi kommer nu att planera för mindre tävlingsaktiviteter och för de äldre så kommer vi inom kort att inbjuda till "Dunka Meter 4" samt för de yngre simmarna i våra teknikgrupper så kommer "Utmanaren" att genomföras på träningstid inom kort. Datum och tider för dessa aktiviteter återkommer vi med när vi säkrat alla delar i dessa.

Vid eventuella frågor prata med er tränare/ledare eller hör av er till kansli@skelfsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Ansökan sommarjobb Alidebergsbadet 2020

Nu är ansökan för sommarjobb på Alideberg 2020 äntligen ute. Det är nämligen SK Elfsborg som skall driva badet denna sommar med!

Vi söker framförallt medlemmar och aktiva som är serviceinriktade, ansvarstagande och sist men inte minst har ett hjärta för klubben. All info angående ansökan hittar ni i dokumentet.

Lycka till nu!

mvh,

SKE 

Webbeställningar hos Intersport

Intersport har nu löst det så att man för att erhålla klubbens specialpriser i vår webshop måste man logga in sig, ansluta sig till Club Intersport när ni beställer profil eller badkläder via webben. Detta med andledning att klubben inte skall missa den bonus som föreningen erhåller på 3% på alla köp som görs under året. Så genom att ansluta er, ansluta Simklubben Elfsborg till ert medlemskap så erhåller ni medlemspriser, erhåller egen bonus samt får erbjudanden och rabatter från Intersport.

Vår webshop finner ni HÄR

Varmt välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

2 platser till Torremolinos 2-9 maj

 

Vi har nu två plaster öppna för träningsveckan i Toremolinos, Malaga den 2-9 maj. Finns intresse kontakta jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt, först till kvarn.

Inbjudan med mer info i sin helhet finner ni HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Information om renoveringen av Borås Simarena

Man har nu beslutat om att renoveringen av Borås Simarena kommer att ske i två etapper. Etapp 1 4/5-31/8 där man fokuserar på golvytan inne i simhallen. Etapp 2 planeras till samma period 2021 där man då fokuserar på omklädningsdelen samt bassängduken.

Detta är för föreningen en bra lösning då vi fortsatt kan planera för verksamhet i stort sett fullt ut även till hösten och den verksamhet som är sommartid kan genomföras enligt plan på Alidebergsbadet. Vårt kansli / klubblokal kommer fortsatt att vara verksamt på Borås Simarena men övriga delar förutom entré och café kommer att stängas av.

Vi återkommer med vidare information i samband med stängningen samt då även öppnandet av Alidebergsbadet som då prel. blir måndagen den 4 maj.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed