SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - juni 2020

Trevlig Midsommar!

Simklubben Elfsborg önskar alla medlemmar och simmarvänner en riktigt fin midsommar och en härlig sommar sedan.

Kansliet kommer att vara oregelbundet bemannat under vecka 26-31 så vänligen skicka ett mail till verksamhetsanvariga HÄR eller till kansli@skelfsborg.com så återkopplar vi så snart vi kan.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Inbjudan till höstens babysim, minisim, sim- & teknikskolor!

Nu erbjuder vi HÖSTENS kurser i babysim, minisim, sim- & teknikskolor. Vi öppnar anmälan från måndagen den 15/6 och stänger anmälan den 24/8. 

För mer information och anmälan se HÄR!  Vid frågor maila: kansli@skelfsborg.com  eller kontakta oss på telefon: 033-135900

Varmt välkomna till Simklubben Elfsborg!

Katarina Magnusson, sim- & teknikskoleansvarig 

Grattis alla studenter!

Stort grattis till alla er simmare som under veckan tagit studenten, bra jobbat och fortsatt lycka till nu i framtiden.

Simklubben Elfsborg, styresle, personal och ledare

 

Entré till Alideberg för AKTIVA

 

Med anledning av rådande restriktioner för Alidebergsbadet och Covid-19 så gäller vissa begränsingar i antalet besökare som får vara inne på området samtidigt. Detta medför lite problem vid soliga dagar då våra aktiva barn, ungdommar och vuxna i olika grupper och kurser får svårt att komma in vid ordinare entré till badet. I det totala antalet besökare på badet kommer våra planerade grupper för aktuell dag att räknas in.

Vi har därför nu i ledningsgruppen beslutat om att vid soliga dagar och evetuell köbildning vid entrén kommer vi att sätta upp vår beachflagg uppe vid minigolfen och släpper då in våra aktiva den vägen genom grinden. Så om beachflagg är uppsatt där uppe så går ni dit för att komma in och är den inte uppe så kan ni gå de vanliga vägen.

Vi eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

För ledningsruppen Alidebergsbadet, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed