SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - augusti 2020

Styrelsen informerar augusti 2020

I bifogad fil finner ni lite information från SK Elfsborgs styrelse.

 

Simmarhälsningar från Styrelsen, genom Kenneth Lilja

Restaurangchansen 2020-2021

Då finns även i år möjligheten för simmare i våra tävlingsgrupper att beställa/sälja häftet Restaurangchansen för att få in lite pengar till kommande läger, tävlingar mm

Ta del av nedan PDF och er beställning vill vi ha in senast FREDAGEN DEN 11 SEPTEMBER

HÄR kan du ladda ner Borås 2020-2021

Välkomna, tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Stort GRATTIS "Lotta" på 85 års dagen

Idag gratulerar vi vår hedersordförande Lise-Lott "Lotta" Andersson på sin 85 års dag, hipp, hipp, hurra för Lotta idag!

Lotta är Simklubben Elfsborgs mest trogna eldsjäl och simmarvän i föreningen. Lotta började sin simkarriär i Elfsborg 1947, en karriär som bl.a. resulterade i ett SM-guld över 4x100 frisim 1950 samt Nordisk mästarinna på 400 frisim 1953. Som första kvinnliga ordförande valdes Lotta 1993 och satt sedan på ordförandeposten hela 11 år fram till 2004. Totalt har det nu blivit 63 år i styrelsen och då hon avgick som ordförnade fick Lotta den fina utmärkelsen som hedersordförande i Simklubben Elfsborg.

Lotta fortsätter att följa simklubben och framför en hälsning till alla simmarväner forsatt lycka till med framtida arbete för och med våra ungdomar.

För Simklubben Elfsborg, styrelse, personal och ledare, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Vattendagen 22 augusti 2020 inställd

Vattendagen och Viskan Open Water lördagen den 22 augusti är tyvärr inställt utifrån gällande restriktioner. Informationen i sin helhet finner ni på tävlingarnas hemsida HÄR

Vi tar nu nya tag 2021, lördagen den 21 augusti då arrangemanget blir en del av Borås 400 år, välkomna då.

För vattendagen, Jonas Söderberg, sportchef Simklubben Elfsborg

 

 

Vuxenkurser hösten 2020

Då har vi nu klart med alla de olika simkurser och nivåer som vi kan erbjuda vuxna till hösten 2020. Anmälan för samtliga av dessa är öppna här via vår hemsida och stänger söndagen den 23 augusti klockan 20.00. Finns det eventuella frågor är ni välkomna att maila jonas@skelfsborg.com annars finner ni övrig information samt inbjudan i PDF HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Funktionärsutbildning 29-30 augusti, välkomna!

Nu kan vi i Borås och hos SK Elfsborg erbjuda både en Tävlings- och Distriksfunktionärsutbildning in augusti. Tävlingsfunktionärs utbildningen genomförs lördagen den 29/8 och distriksfunktioonärsutbildningen söndagen den 30/8.

Utbildningen är för SK Elfsborgs föräldrar kostnadsfri och anmälan med mer information finner ni våra vår arrangeangssida HÄR

Simklubben Elfsborg behöver nu inför hösten och kommande verksamhets år fylla på med engagerade föräldrar som vill ställa upp och bli funktionär. Det är vår ambition att alla familjer som har barn som tävlingssimmar genomför utbildningen så att vi kan säkra framtida arrangeang och på så sätt erbjuda tävlingar i Borås, ge intäkter till föreningen och sänka våra kostnader för att resa bort på tävlingar. Dessutom är det väldigt roligt att ställa upp, bli en del av vår förening och göra skillnad.

Vi söker oxå nu personer som skulle vilja hjälpa till i vårt sekretariat där vi nu är underbemannade sedan en tid. Här gäller det bl.a. att köra tidtagningen via ett modernt och nytt system som heter Quantum eller driva Wingrodan 2 som oxå är ett nytt system och som hanterar tiderna och resultaten. Välkomna att kontakta jonas@skelfsborg.com så kan ni få gå bredvid lite på kommande tävlingar eller erbjudas en utbildning för dessa funktioner.

Hör av er vid evetuella frågor till jonas@skelfsborg.com eller funktionar@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed