SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - januari 2021

AB Bostäder i Borås förlänger sitt avtal

Vår partner AB Bostäder i Borås förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg fram till 2023 som Guldpartner. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och ser nu fortsatt fram emot att utveckla våra projekt, bl.a. vår simskola för kvinnor ute i Fristad samt ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om AB Bostäder i Borås kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

TKN Rör & Fastighetsservice AB förlänger sitt avtal.

TKN Rör & Fastighetsservice AB förlänger nu sitt avtal i bronspoolen för 2021 med Simklubben Elfsborg. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och fortsätter nu att utveckla vår samverkan för att stärka båda parter i framtiden. 

Mer om TKN Rör & Fastighetsservice AB kan ni ta del av HÄR (kommer inom kort) och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Samtliga funktionärskort förlängs

Svenska Simförbundet meddelar i sin kungörelse 2021/1 2021-01-12 att samtliga funktionärskort förlängs med ett år. Mer om detta samt PDF med information kan ni ta del av på vår arrangemangssida HÄR 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Borås Speedo Meet flyttas

Med anledning av Covid-19 har vi nu beslutat om att flytta Borås Speedo Meet från den 27-28 februari (Borås Simarena) till den 12-13 juni (Alidebergsbadet) för dess genomförande.

Mer om tävlingen, uppdaterad inbjudan med förlängs kvalperiod mm finner ni HÄR 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed