SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - juli 2021

Vuxenkurser hösten 2021

Det är vår föhoppning att vi till hösten nu skall kunna erbjuda mer ordinarie kurser för vuxna, simskola, crawlskola och motionsgrupper mm. Vi går därför nu ut med en inbjudan för dessa, se nedan PDF samt öppnar anmälan för dessa grupper här via vår hemsida TISDAGEN DEN 22 JUNI samt stänger tisdagen den 31 augusti.

Med anledning av eventuella restriktioner har vi full returrätt på betalda avgifter för kursen och finns eventuella frågor är ni välkomna att hgöra av er til jonas@skelfsborg.com

Information samt länk till anmälan finner ni HÄR via vår hemsida under fliken "Vuxensim" och sedan respektive nivå.

Välkomna och trevlig sommar! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Grattis Johanna!

Sist ut i raden av våra anställda presenterar vi Johanna Pettersson som även idag fyller 29 år, stort grattis Johanna. Det är även Johanna som nu under våren intervjuat våra anställda och lagt ut presentationerna här på våra social medier, stort tack för det och ha en fantastisk födelsedag.

Namn: Johanna Pettersson

Roll: SM/JSM ansvarig och barnverksamhets ansvarig.

Hur länge har du arbetat i SK Elfsborg? Har jobbat nästan exakt 3 år i Elfsborg nu, så från och med Augusti 2018

Har du något smeknamn? Inte många här, men Jojo har man väl hört några gånger

Varför blev det just simning? Var så jäkla dålig på alla andra sporter jag testade på ? Nä, men hade väl roligast i simningen när jag var yngre samt att jag gillar egenansvaret som man har i denna sporten.

Vad har du för erfarenheter av simning? Började ”simma” i Kungälv SS när jag var 3-18 år, 3 år i Göteborgsim, 3,5 år på College i New York och sen en snabb sväng till Australien innan jag tog en pas och reste runt och till slut hamnade jag i Borran. Nu har jag också studerat en kandidat vid sidan av jobbet som är ”tränar vetenskap” som jag kan koppla till simningen.

Vad är roligast med arbetet? Det sociala, och utmaningen med att få simmarna att växa som personer men också hela träningslära biten.

Vad är mest utmanande med arbetet? Ska in upprepa vad många andra har sagt med konstiga jobbtider, men också att skilja på den personliga kontakten med arbete i det proffessionella. Att inte hålla saker på en personlig nivå.

Något roligt minne du vill dela? Bästa minerna i livet är helt klart från simningen. Skulle väl säga åren på College men också första mästerskapsmedaljen.

Ditt bästa tips för framtiden? Ta det inte så himla seriöst.

Fem snabba

  1. Pasta eller ris
  2. Morgon eller kväll
  3. Film eller serie
  4. Sprint eller distans
  5. Fredagsmys eller lördagsfys

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed