SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - augusti 2021

Uppstart, allmänna råd SK Elfsborg

Nu börjar föreningen att återuppta aktiviteter/träningar igen och from vecka 36, måndagen den 6 september är samliga verksamheter igång. Från Borås Stads sida gällande simhallar och bad kommer det inte att råda några "siffer" begräninsgar i anläggningarna men fortsatt har vi alla ett ansvar för att undvika trängsel. Vi kommer därför löpande ha en dialog med ansvariga för de simhallar och bad som vi bedriver verksamhet i så att aktiviteterna sker så säkert och tryggt som möjligt. 

Simklubben Elfsborgs tidigare "riktlinjer och regler" med anledning av Covid-19  ersätts nu därför med "allmänna råd" i samband med vår verksamhet, bifogas. Detta för att vi alla fortsatt skall förhindra eventuell smittspridning och gemensamt skapa en säker och trygg verksamhet under hösten. 

I samband med att vår verksamhet nu återupptas så öppnar vi även vår klublokal och kansli igen. Dock ser vi forstsatt gärna att ni som inte behöver vara där eller har ett ärende dit undviker detta och att prio ligger på de aktiva som har långt att åka i samband med skola, träning och hemmet nyttjar lokalen.

Ni kan oxå ta del av den senaste informationen som Riksidrottsförbundet går ut med gällande idrottsverksamhet HÄR  och Borås Stad HÄR. För mer specifik information kring våra större verksamheter som sim- och teknikskolan så finns det HÄR , vuxensim HÄR och för vår tävlingsverksamhet så sker det mailutskick under vecka 35.

Så varmt välkomna nu till höstens verksamhet så ser vi alla gemensamt till att det fungerar bra och vid eventuella frågor kontaka vårt kansli kansli@skelfsborg.com

För Simklubben Elfsborg, styrelse och personal, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Funktionärer sökes till Borås Triathlon och Kretsloppet

Hej på er alla medlemmar och simmarvänner..

Simklubben Elfsborg precis som många andra aktörer och föreningar önskar lite då och då hjälp med funktionärskap, precis som vi nu senast på Vattendagen, tack ni som kunde ställa upp där.

Föreningen samverkar med bl.a. Jonas Colting och hans Triathlon/Swimrun samt Kretsloppet i Borås mm

Nu behöver vi ett gäng på båda dessa arrangemangen, 15-20 stycken minst och söker därför nu medlemmar i klubben som kan tänkas att hjälpa till. Vi brukar stötta upp lite vid simningen, vägvisare, vattenstationer mm så alla kan vara med och bidra samt utmed banan på kretsloppet som flaggvakter.

Borås Triathlon - 10-11/9 med fokus på stöd i första hand lördagen den 11/9 då det är SM i Ironman Distans. 10-15 stycken önskar vi här.

Borås Swimrun - 12/9, om någon även kan och vill på söndagen, 4-5 stycken vore bra.

Kretsloppet i Borås 2/10, här sköter vi trafikdelen efter start vid Teknis och behöver vara 15-20 personer för vår uppgift.

Vid samtliga arrangemang blir ni kallade till ett informations möte och jag är med på samtliga arrangemang för att hålla ihop vårt funktionärskap från föreningen.

Hoppas på att många kan och vill kliva fram, stötta upp och ha en kul dagar tillsammans. Maila mig ert namn och evenemang/dag ni kan ställa upp på så snart som möjligt, dock för 10-12/9 senast ONSDAGEN DEN 1/9 och 2/10 Kretsloppet ONSDAGEN DEN 15/10 till jonas@skelfsborg.com 

Tack på förhand, hör av er vid frågor. Jonas Söderberg, Sportchef SK Elfsborg

 

 

Välkomna på Vattendagen 21/8

Äntligen får vi arrangera tävlingar och events igen och lördagen den 21 augusti är det dags för Vattendagen och Viskan Open Water nere i Stadsparken och kring Viskan. Ett event för miljö, hälsa och motion där vi nu hoppas att ALLA MEDLEMMAR kliver fram, deltager på något av alla våra simlopp ute i Viskan eller ine på Stadsparksbadet, hjälper till som funktionär eller volontär (fattas ca 20 stycken) eller kommer ner under dagen och stöttar arrangemanget.

Allt om Vattendagen och Viskan Open Water finner ni på tävlingarnas hemsida HÄR  både vad avser funktionärer eller anmälan till tävlingarna.

Varmt välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed