SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - september 2021

Vi söker babysim instruktörer

Verksamheten växer och vi behöver nu Baby- och minisims instruktörer. 

För ansökan och frågor kontakta katarina@skelfsborg.com snarast möjligt. 

Hälsningar sim- & teknikskoleansvarig, Katarina Magnusson 

 

Entrévärd helger sökes

Simklubben Elfsborg söker nu föräldrar, ledare eller simmmare (över 18 år) som kan tänka sig att vara entrévärd på Borås Simarena under hösten. Det gäller lördagar 1 pass 12.30-17.00 samt söndagar 2 pass 08.30-14.00 samt 14.00-19.30. Detta då Borås Simarena är stängd för allmänheten och endast vi som förening tillåts ha verksamhet.

Uppgifterna i huvudsak är att finnas i entrén, välkomna medlemmar och hjälpa till vid frågor samt tillse att inga andra badande får tillträde till hallen. Enklare städ samt eventuell försäljning av kaffe till våra medlemmar mm kan komma att bli aktuellt.

Ersättning precis som under tiden vi var Covidvärdar utgår och det kan då sedan sättas in på simmarkonton för att användas vid framtida tävlingar och läger.

Bemanningen är tänkt att ske från och med vecka 37 och detta sedan tills verksamheten på söndag gör ett uppehåll framåt jul.

Vid intresse och eventuella frågor kontakta kansli@skelfsborg.com. Uppge namn samt dag och tid ni önskar ställa upp på.

För Simklubben Elfsborg, styrelse och personal, Jonas Söderberg sportchef

 

New Body - the good gift

Hej,
Vi har just startat upp en webbshop hos Newbody Family där vi nu vill ha er hjälp att sprida budskapet om att företag kan köpa julklappar av oss, till sina anställda och kunder, samtidigt som de
stöttar vår tävlingsverksamhet. En liten insats från dig, som kan göra stor skillnad för våra simmare!
 
Sista beställningsdag 31 oktober
 
Vid frågor kontakta Johanna@skelfsborg.com
 
 

Föreningsdagar på Intersport

Måndagen den 6/9 till måndagen den 13/9 har Intersport 25% rabatt för alla medlemsföreningar både i butik och på web. Ange endast rabattkod "förening25" eller tag med bifogad PDF till butiken och gäller på ordinariue priser, ej föreningspriser.

Glöm heller inte att ansluta dig till Club Intersport så du stöttar föreninmgen vid dina inköp vilket du gör enklast HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed