SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - november 2023

Funktionärsutbildning 3/12 NY plats

Hej alla ni som ska gå funktionärsutbildningen söndag 3/12,

Vi vill uppmärksamma er om att platsen där den ska hållas är bytt från Borås Simarena till RF-SISU Västra Götaland som har sitt på Idrottsgatan 8, 506 30 Borås.

Ny plats är Idrottsgatan 8, 506 30 Borås. Det är borta vid Sjuhäradshallen.

 

Ni är hjärtligt välkomna!

// Susanne Svärd

SK Elfsborg

 

Inbjudan TomteplaSKEt och Julfest 17 december

Välkomna på vår avslutningstävling TomteplaSKEt söndagen den 17 december som också kombineras med julfest med olika aktiviteter i samband med detta.

Inbjudan i sin helhet finner ni HÄR där ni också har en länk för anmälan till tävlingen. Ingen anmälan behövs föär julfesten, alla är välkomna.

För arrangemangskommittén Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Inbjudan Tomte mot barncancer 2 december

Nu är det snart dags för årets viktigaste simpass!! Lördagen den 2 december kör vi förra årets succé igen i samverkan med och för Tomte mot barncancer. Varje hel timma med start 13.00 till sista start 17.00 simmar vi valfritt antal meter, går eller cyklar på "hyllan" för att sedan fika, "buda" och genomföra dragningar bland alla deltagare.

Vi tar tacksamt emot vinster för eventet samt även fika att ha under dagen till alla deltagare och det går bra att samla in pengar själv och swisha på plats.

Inbjudan i sin helhet i nedan PDF och tag gärna med er vänner och bekanta då målet i år är att vi blir över 100 personer som deltagare.

Varmt välkomna! För Tomte mot barncancer och Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Inbjudan funktionärsutbildning steg 1

Då har vi klart med höstens steg 1 utbildning för funktionärer och det blir på Borås Simarena söndagen den 3 december 09.00-16.00

Alla medlemmar är välkomna att deltaga men enligt gällande riktlinjer i klubben så vill vi att föräldrar med barn i våra tävlingsgrupper genomför denna utbildning.

Anmälan och information sker via vår arrangemangssida HÄR (se länk utbildningar) på hemsidan där vi även vill att ni tar del av information kring bemanning mm

Hör av er vid eventuella frågor till funktionar@skelfsborg.com eller jonas@skelfsborg.com

Välkomna! För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

Vår äldste olympier Lars Svantesson har gått bort

Vår äldste olympier Lars "Lasse" Svantesson har gått bort. Lars började med simsport i tidiga år och redan som 15 åring kvalade Lasse in till OS i London 1948 men debuten dröjde till Helsingfors 1952. Lasse simmade där startsträckan i det lag som kom 4:a över 4x200 frisim, endast en sekund från pallen och Frankrike på 3:e plats. Sluttiden 8.46.8 gav dock där ett nytt Svenskt rekord och övriga som simmade i laget var Göran Larsson, P-O Östrand och Olle Johansson.

Lars engagemang och intresse för simidrotten och Simklubben Elfsborg har under alla år legat honom varmt om hjärtat. Föreningen kommer att sakna hans besök i vår klubblokal och kansli, alla härliga samtal, historier om roliga stunder med föreningen genom åren. Läs gärna mer om Lars i vår jubileumskrift SK Elfsborg 50 år här Issuu reader embeds

Våra tankar går till "Lasse", hans familj, nära vänner och simmarkamrater genom åren, vila i frid.

För Simklubben Elfsborg, styresle, personal och ledare.

Jonas Söderberg, klubbchef

 

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed