SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - februari 2023

Jubileumsskrift SK Elfsborg 50 år

Nu finns vår fina jubileumsskrift "Simklubben Elfsborg 50 år" att ta del av via vårt kansli samt även på vår hemsida i en bläddringsbar PDF HÄR

Ett stort och varmt tack till alla simmare, ledare, medlemmar och andra personer som på olika sätt bidragit med texter, sina historier och bilder under våra 50 år och lite till.

Ett stort tack också till våra samarbetspartners för skriften Beyond Communications, Stema samt RF SISU Västra Götaland, ert stöd och bidrag har varit viktigt för oss.

Så nu sätter vi nya mål, antar nya utmaningar, fortsätter att utveckla föreningen och ha kul tillsammans i kommande 50 år.

För jubileumsgruppen Simklubben Elfsborg 50 år, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

 

Borås Craft Meet, tack!

Stort tack alla deltagande föreningar, simmare, ledare, funktionärer, partners och övriga som på olika sätt bidragit till en fin tävling. Vi hoppas att ni fått med er många fina simningar och roliga stunder tillsamans under helgen.

Stort grattis till alla er som slagit Borås Craft Meet rekord, vunnit prestationspriser och samtliga resultat finner ni här IC Control LiveTiming - Borås Craft Meet 2023 samt foton här (8) Simklubben Elfsborg | Borås | Facebook

Tack också till deltagande föreningars funktionärer som ställt upp under helgen, ni är guld värda.

Hör av er vid eventuella frågor och vi hälsar er varmt välkomna tillbaks för 2024 års tävlingar den 24-25 februari.

För arrangemangskommittén SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Ansvarig Alidebergbadet sökes

Simklubben Elfsborg söker nu en ansvarig person för Alidebergsbadet sommaren 2023. För mer information om tjänsten, ansökan mm se nedan PDF.

Välkomna! För styreslen SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Inbjudan till babysimskurser, period 2!

Vi startar nya babysimskurser under vecka 11 

För mer info och anmälan se HÄR

Varmt välkomna! 

Katarina Magnusson, sim- & teknikskoleansvarig 

Ellos fortsatt guldpartners

Vi kan nu mycket glädjande meddela att vår guldpartners Ellos förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg även under 2023. Ellos har nu varit en av våra större partners i över 10 år och vi ser ytterligare fram emot att stärka vår samverkan med bl.a. friskvård genom crawlkurser för anställda mm. Mer om Ellos kan ni ta del av HÄR och finns det fler företag som vill bli en del av en av de främsta föreningarna i Borås så finns information HÄR

Finns eventuella frågor är ni välkomna att hör av er till jonas@skelfsborg.com 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Resa och boende Vansbrosimmet 7-9/7

Hej alla vuxensimmare!
 
Då är det dags att börja planera om ni ska med på Vansbrosimningen som går av stapeln 8 juli, resa 7-9 juli. Blir vi minst 20-tal deltagare så kommer föreningen ordna en reseledare samt samordna transport/boende/mat mot självkostnadspris. Boendet kommer ske på Rutsbrogården, www.rutsbrogarden.se
 
Intresseanmälan med namn och grupp gällande boende senast 17 mars kl 15 till jonas@skelfsborg.com
 
Hoppas det blir ett gäng, välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef
 

Välkommen PARKER HANNIFIN

Vi kan nu stolt presentera vår nya bronspartners PARKER HANNIFIN till Simklubben Elfsborg och vi ser fram emot vår samverkan. Parker Hannifin är ett Fortune 250-företag och en global ledare inom rörelse- och styrteknologier. I över 100 år har företaget hjälpt sina kunder att nå framgång inom många olika industriella marknader och flygindustrin. Parkers tekniska expertis och breda utbud av kärnteknologier ger företaget en unik möjlighet att hjälpa till att lösa världens största tekniska utmaningar. Mer om Parker Hannifin kan ni ta del av HÄR

Finns det andra företag som vill bli en del av en av Borås största och främsta idrottsföreningar så finns information om våra avtal HÄR och finns eventuella frågor välkomna att höra ev er till jonas@skelfsborg.com 

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Påminnelse: Bli stödmedlem 2023

Passa på att stödja föreningen genom att bli stödmedlem 2023 HÄR och på detta sätt bli en del av föreningen och vår utveckling.

V kommer att lotta ut 10 fina priser till dem som ansluter sig som stödmedlem före 31 mars.

Som medlem har du också en rad olika förmåner:

 Medlemsrabatter och förmåner via våra partners

 Möjlighet till att deltaga i våra verksamheter

 Förmånlig träning på vårt gym på Borås Simarena

 Inköp av prisvärda profil och simkläder via vår webshop

 Möjlighet att verka i föreningen och påverka vid årsmötet

Simklubben Elfsborg bedriver idag baby, sim- och teknikskola, tävlingssim, vattenpolo, handikappsim, vuxensim samt integrationsim och har idag över 2200 medlemmar med 70-80 ledare/tränare på årsbasis.

Simklubben Elfsborg, Susanne Svärd

 

Start av öppen simning

Alla medlemmar är välkomma till öppen simning nu när vi startar upp det denna termin också. För er som vill komma och simma på de lediga tiderna krävs det en anmälan till cornelia@skelfsborg.com . Läs noga igenom det bifogade dokumentet med information gällande öppen simning och anmälan. Endast över 18 år samt SIMKUNNIG 200 meter, "Vattenprovet" och alla simning sker under eget ansvar.

Glöm inte att anmäla er om ni är intresserade!

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Cornelia Sundquist, helg ansvarig

Inbjudan 2023-klubben

Föreningens mycket uppskattade nätverk för företagare 2023-klubben fortsätter och vi ser gärna att fler företag blir en del av Borås största idrottsförening SK Elfsborg.

Nätverket har intresse av simidrotten, att stödja simkunnigheten, motion och hälsa och vi träffas ute hos er företag ett antal gånger per år. Vi hjälps åt att lyfta varnadras verksamheter, stöttar och tar hjälp av varandra för att utvecklas tillsammans.

För mer information, avtal och anmälan så finns det på får partnerssida HÄR. Bifogas nedan även en PDF och hjälp gärna till att skaffa fler partners till föreningen ni som kan.

Finns eventualla frågor är ni välkomna att höra av er till jonas@skelfsborg.com

Välkomna, tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed