Varning
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 2770

SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - mars 2023

Stödmedlemmar

Då har dragningen av 10 stödmedlemmar gjorts och nedanstående har vunnit varsin pikètröja

Grattis till Andreas Thoren, Annika Ahlström, Kristian Iveling, Laide Tyvik, Lars-Owe Berglund, Magnus Levinsson, Margareta Svärd, Marie Melin, Ulf Sandberg och Viola Axelsson.

Ni kan maila susanne@skelfsborg för att ange vilken storlek som önskas.

Vi önskar er alla en trevlig helg och tackar för ert stöd. 

Susanne Svärd

SK Elfsborg

 

 

Intensivsimskola samt Simsportskollo på påsklovet v.15

Hej!

Passa på att anmäla ditt/dina barn till intensivsimskola på påsklovet v15, tisdag till och med fredag. Vi har grupper för alla nivåer från Baddaren upp till Hajen.

Vi kör även Simsportskollo v15, tisdag till och med fredag, för alla som är mellan 8-12 år och är simkunniga (200m varav 50m på rygg)

Mer information finner ni i bifogat nedan!

Väl mött!

/Katarina och Anna

 

SK Elfsborg söker Sportchef

Simklubben Elfsborg omorganiserar sin verksamhet för att utveckla föreningen ytterligare och möta framtiden på bästa sätt. Därför söker vi nu en ny sportchef i en ny roll som skall ha ett mer övergripande ansvar för vår simverksamhet samtidigt som en ny roll som klubbchef arbetas fram.

Information om tjänsten i sin helhet, kvalifikationer och ansökan i nedan PDF.

Välkomna med er ansökan och bli en del av Simklubben Elfsborgs utveckling och framtid.

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Ny styrelse vald för 2023-2024

Då har vi vid gårdagens årsmöte på Pulsen tillsatt en ny styrelse för verksamhetsåret 2023-2024. Årsmötet gick också på valberedningens förslag att gå ner till 7 ordinarie och 2 suppleanter, 9 totalt mot tidgare 12 och styrelsens konstituerande möte gav följande förtroendevalda:

Kenneth Lilja, ordförande

Anna Karlsson, Vice Ordförande

Sekreterare, Lars Paulsson

Kassör, Michael Malmström

Ledamot, Tommy Pedersen, Fredrik Nero och Kalle Wickström

Suppelant, Carina Askengren och Eleni Vasiliagou

Till ordförande för årsmötet valdes vår hedersledamot Mats Svensson som tog oss fint igenom hela föredragningslistan.Verksamhetsplaner, verksamhetsberättelser, budget och övriga årmöteshandlingar gicks igenom, godkänndes och lades till handlingarna samt styrelsen beviljades ansvarsfrihet för perioden.

Ett stort tack till avgående ur styrelsen för fina insatser och engagemang i klubben, Maria Nordin, Therése Engstrand, Lars Häll, Magnus Sundgren och Jens Norrlander samt att vår avgående ordförande efter 6,5 år Carina Askengren fick ta emot föreningens hederstandar för fina insatser i denna roll.

Hedersnålar delades även ut till dem som verkat under 5, 10 eller 20 år och på mötet fick Katarina Magnusson silver samt Fredrik Nero, Lars Häll, Elliot Olsson och Johanna Petersson brons. 

Nu ser vi fram emot ett nytt verksamhetsår, antar nya utmaningar och vidareutvecklar oss på alla plan och vill ni ta del av årsmöteshandlingar så finner ni dem via denna länk HÄR

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Verksamhetsberättelse 2022

Då finns nu samtliga handligar inför årsmötet ute HÄR och Verksamhetsberättelsen för 2022 kan ni nta del av HÄR

För styrelsen Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Bäversimmet, stort tack!

Stort tack till alla deltagare, ledare, publik samt övriga som på olika sätt bidragit till en fin eftermiddag. Vi hoppas att ni trivts väl, haft kul och fått med er lite fina simningar. 

Bilder från arrangemanget finns på FB och Instagram.

Välkomna nu alla till VårplaSKEt den 2/4, inbjudan kommer inom kort på vår hemsida.

Simklubben Elfsborg, Anna Moe, sim- teknikskoleansvarig

 

Tack alla partners 2023

Då har vi nu klart med alla partners för 2023, uppdaterat dem på vår hemsida HÄR och HÄR hela vårt fantastiska nätverk 2023-klubben.

Vi har nya avtal med bl.a. Bockasjö Capital-silver, Beyond Communication-silver, Parker-brons, Balthazar-brons, Stema-Brons och Ellos har förlängt sitt guldavtal samt Borås Elhandel sitt bronsavtal. Dessutom har vi tecknat ett mycket fint samarbetsvatal med Craft, tack!

I vårt nätverk 2023-klubben har samtliga företag förlängt sina avtal utom ett och vi har dessutom fått med 7 stycken nya fina företag, Wideco Sweden AB, Svensk Konstgräs, Musiklagret, UMICA, Strong IT, Dykcenter och Öman Gruppen, tack!

Det finns fortfarande plats för fler företag som vill bli en del av föreningen och stötta simidrotten och den så viktiga simkunnigheten. Mer information om detta finner ni HÄR och vid eventuella frågor välkomna att maila jonas@skelfsborg.com 

Stort tack alla partners för ert stöd!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed