Varning
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 724

SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - augusti 2023

Välkommen till SK Elfsborg, Niclas!

SK Elfsborg fortsätter sin utvecklingsresa och anställer nu Niclas Lindow som simtränare, med fokus på SUM-SIM.

Niclas är uppvuxen i Karlstad där han spenderade sina år som simmare. De senaste 3 åren har han haft tjänsten som Huvudtränare i Lidingö Simklubb. Niclas påbörjar sin anställning hos oss 2023-12-01 och låter hälsa följande: "jag ser fram emot att joina SK Elfsborg, lära känna simmarna och jobba mot att bli en top 10 klubb på Sum Sim!”

Vi hälsar Niclas varmt välkommen till SK Elfsborg!

 

 

Start simskola hösten 2023

Nu drar simskolan igång för hösten 2023.

Vi startar enligt följande så första tillfället blir;

 

Måndagar 28/8

Tisdagar 29/8

Onsdagar 30/8

Torsdagar 31/8

Fredagar 1/9

Lördagar 2/9

Söndagar 3/9

Varmt välkomna!!

 

Therese Alshammar till Vattendagen!

Vi kan nu mycket glädjande genom vår huvudpartners och grundare av Vattendagen Borås Energi och Miljö meddela att en av Sveriges bästa simmare genom tiderna Therese Alshammar kommer på Vattendagen nu på lördag. Therese tillhörde världseliten mellan 2000 och 2014 och är med sina 72 internationella mästerskapsmedaljer den efter Sarah Sjöström näst bäste simmerskan i Europa genom tiderna. På meritlistan finns även andra fina utmärkelser som Jerringpriset, Victoriastipendiet, årets kvinnliga idrottare, årets prestation mm

Therese säger så här om sitt besök i Borås och Vattendagen

"Att få vara med om något så spännande som en dag för vatten gör mig glad. Jag är inte bara uppvuxen i vattnet, jag har även simskola för barn och arbetar med vattnet som motionsform. Utöver det så älskar jag vatten för att det bjuder på en magisk värld av tyngdlöshet, tystnad och även varje dag bidrar till vår överlevnad"

Therese kommer att ha två föredrag enligt program vid orangeriet samt simma 1000 meter på Viskan Open Water klockan 12.00. Där efter kommer Therese att finna spå plats för att möta besökare och övriga under Vattendagen.

Programmet för Vattendagen finner ni HÄR och anmälan för de olika loppen under dagen gör ni HÄR där ni då kan ta chansen att utmana Therese på 1000 meter, missa inte detta.

Varmt välkomna! Vattendagen, Jonas Söderberg klubbchef SK Elfsborg

 

 

 

30% Rabatt på Speedo produkter

Nu har vi i simklubben Elfsborg fått ett otroligt erbjudande från Speedo!

30% rabatt så långt lagret räcker på massvis med Speedo produkter! Allt från tävlingsdräkter, paddlar, fenor och simglasögon som ni kan beställa hem idag fram till söndag 20 Augusti! Passa på att fylla på med nya simprodukter, kanske redan nu köpa julklapparna eller bara unna dig själv!

 

Så hur gör jag?

Klicka in på filen nedan för att se vad för produkter som finns i lager.

Maila sedan Johanna@skelfsborg.com innan Söndag 20 Augusti 23.55

- Namn

- Telefonummer

- Simgrupp

- Item master ID 

- Item master name

- Item master color

- Storlek

- Antal

 

1-2 veckors leverans till Kansliet 

Faktureras

 

Välkomna!

Dags att anmäla sig till Vattendagen

Lördagen den 19 augusti genomför vi vår mycket uppskattade Vattendag nere i Stadsparken och Viskan för 4:e året. Under dagen finns en massa prova på aktiviteter och utställningar mm men vi hoppas oxå på att fler vill vara med på något av våra lopp under dagen. Det finns simning i Viskan och på Stadsparksbadet, 1000 och 200 meter, Swimrun i Stadsparken eller varför inte anmäla ett lag till Flottracet eller deltaga i SUPracet.

Information och anmälan finner ni via arrangemangets hemsida HÄR och för medlemmar i SK Elfsborg så finns det en rabattkod för alla loppen att få. Gratis för våra ungdomar/tävlingssimmare och 100:- rabatt för övriga medlemmar och vuxensimmare. Maila till jonas@skelfsborg.com så får ni koden.

Hör av er vid eventuella övriga frågor så hoppas vi på att vi ses den 19:e.

För Vattendagen, Jonas Söderberg, klubbchef Simklubben Elfsborg

 

Endast två annonsplatser kvar!

Då håller vi på att ta fram vår uppskattade föreningsbroschyr igen för 2023-2024 och nu har vi ENDAST två annonsplatser kvar! För dess framtagning samverkar vi här med Beyond Communication, Stema och RF SISU Västragötaland.

I denna finns nu möjligheten att köpa in en annons för företag, halvsida (190x133, 3500:-) samt kvartssida (90X133, 2500:-) och det är först till kvar som gäller. För bokning av annons maila jonas@skelfsborg.com med företagets namn, format och sedan en TRYCKBAR PDF i måtten som angivits.

Nedan bifogas den gamla broschyren samt ett utkast av den nya så ni kan se annonsernas placering mm. Vid eventuella frågor hör av er, tack på förhand och välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Anmälan till höstens Babysim och simskolor!

Nu är det hög tid att anmäla till sim- & teknikskolorna! Anmälan är öppen till den 18:e Augusti.  

För mer information om olika nivåer, scheman, anmälan m.m. se HÄR! 

Varmt välkomna! 

sim- & teknikskoleansvariga , Anna & Katarina 

Prenumerera på denna RSS-feed