SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - april 2024

Lärgrupper

Nu börjar terminen lida mot sitt slut och vi vill upplysa er  om att de lärgrupper och utbildningar som genomförs för att våra aktiva, ledare och föräldrar, för att de ska kunna utvecklas i sina olika roller inom organisation, simidrott och idrottsförälder, genomförs i samverkan med RF-SISU Västra Götaland.

RF-SISU Västra Götaland arbetar med folkbildning på flera olika sätt där samtal och erfarenhetsutbyte leder till förändring och utveckling för både individen och hela organisationen.

De stöttar också oss som idrottsförening med kunskap och processledning samt i vissa fall även ekonomiskt.

Vid frågor om utbildning/lärgrupper så är det bara att höra av er till undertecknad.

Susanne Svärd

Utbildningskonsulent

SK Elfsborg 

 

Inbjudan Tjörnbro Arena (vuxensimmare)

Då vi i år inte har kunnat erbjuda våra vuxensimmare någon träningsresa som tidigare år inbjuder vi nu istället till en träningshelg på fantastiska Tjörnbro Arena den 14-16 Juni.

Det finns tre olika upplägg att välja på och vi hoppas på ett stort intresse för att deltaga på denna träningshelg. Inbjudan i sin helhet i nedan PDF, välkomna och hör av er vid eventuella frågor till jonas@skelfsborg.com och HÄR kan ni kika lite mer på platsen för träningshelgen.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

Inbjudan Öppet Vatten och Swimrun

Då inbjuder vi till vår mycket uppskattade kurs- och träningsgrupp i Öppet Vatten samt Swimrun 2024. Inbjudan i sin helhet finner ni i nedan PDF eller via vår hemsida för vuxensim HÄR.

Varmt välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

"Sommar"-simskola med start vecka 19!

I morgon den 10 april kl 10:00 öppnar vi anmälan till sommarens viktigaste och roligaste simskola med start under vecka 19.

Vi har grupper som passar alla barn från baddaren där vattenvana står i fokus till hajen där målet är att bli simkunnig. 

Vi har kurstillfällen 7 dagar i veckan och äntligen är lördagsförmiddagar tillbaka på schemat.

Det finns endast ett begränsat antal platser så missa inte att anmäla er.

Varmt Välkomna! 

För mer info samt anmälan, se länk nedan;

https://www.skelfsborg.com/simundervisning/anmalan/information-om-anmalan

 

Jensen Group ny guldpartners

Då kan vi nu stolt presentera JENSEN GROUP som ny guldpartners till föreningen och vi ser fram emot en god samverkan kommande år. Jensen Group kommer bl.a. att synas på våra fina profilkläder framöver samt finnas med i olika projket som stärker bådas verksamheter samt ger mervärde.

Jensen Groups historia går tillbaks ända till 1937 då företaget bildades på Bornholm och sedan 1960 har man utvecklat större maskiner och sytem för bl.a. tvätterier och finns idag över hela världen. Mer om Jensen Group kan ni läsa om HÄR och finns det andra företag som också vill bli en del av vår fina förening så finner ni våra möjliga avtal HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

 

Bostäder i Borås förlänger sitt avtal

Vår partner sedan många år tillbaks nu Bostäder i Borås förlänger sitt avtal med Simklubben Elfsborg fram till 2026 som Guldpartner. Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta och ser nu fortsatt fram emot att utveckla våra projekt, bl.a. vår simskola för kvinnor ute i Fristad samt ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om Bostäder i Borås kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av en av Borås största idrottsföreningar så finner ni uppgifter HÄR via vår partnersida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed