Masters SM och Masters grupp våren 2023

Då finns möjligheten att ställa upp på Masters SM (20 år och äldre) igen den 17-19 mars i Stenungsund för den som vill och i samband med detta vill vi oxå undersöka intresset för uppstart av en Mastersgrupp under våren och det blir på onsdagar 19.30 med start vecka 4 prel.

För deltagande i Masters SM:

- Medlemsavgift i SK Elfsborg 2023, 200:- vilket faktureras.

- Licens skall skaffas eller förnyas, kostar 300:- och anmäles OMG till jonas@skelfsborg.com så vi kan förnya eller söka detta.

- Tider skall tas på en träning för att anmäla till tävlingen i TEMPUS som kräver tider från 2021 för anmälans godkännande.

- Anmälan om deltagande samt grenar skall ske till jonas@skelfsborg.com senast onsdagen den 22 februari och då med tider. Uppge oxå vid anmälan om ni skall simma eller önskar simma något lag så ser vi vad vi får ihop.

- SK Elfsborg står för alla startavgifter till SM men ni står själva för licens, transport, mat och eventuell logi. Samordning av detta sker när vi vet truppen

- SM inbjudan i sin helhet är bra att ta del av HÄR

För deltagande i Mastersgrupp/träning:

- Medlemsavgift i SK Elfsborg 2023, 200:- vilket faktureras.

- Anmälan om detta snarast till jonas@skelfsborg.com dock senast fredagen den 20 januari med namn och ev då ovan info om SM

- Stödtränare kommer eventuellt att finnas, vi ser hur gruppen, truppen blir mm

Har ni eventuella frågor så hör av er annars hoppas vi på en stor trupp till SM och en kul gemensam träning på onsdagar framöver.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Masters SM och Masters grupp våren 2023