SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - Artiklar filtrerade på datum: februari 2018

Startlista Borås Speedo Meet

Vi har till årets upplaga fått in över 3300 anmälningar från 34 klubbar till tävlingen vilket medfört en del begränsningar enligt inbjudan och grenordningen. Vi har dock lagt till två heat / åldersklass i åldersklassgrenarna 100 meter samt öppnat upp alla lagkapper för att fler skall få deltaga.

Information löpande om tävlingen samt startlista finner ni via följande länk HÄR

Välkomna, Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Bemanning och hjälp Borås Speedo Meet

Då är det snart dags för Borås Speedo Meet 24-25 februari och vi ser fram emot många fina simningar och en kul helg tillsammans på Borås Simarena.

Bemanningslistan för tävlingen finner du HÄR och bekräftelse om tilldelad post skall snarast ske till funktionar@skelfsborg.com så vi vet att ni kan eller inte.

Vi behöver oxå hjälp med lite övriga poster som café, prisutdelning, bud, inmarscher samt hjälp både före och efter tävlingen att fixa i ordning mm. För dessa engagemang så hör ni av er till jonas@skelfsborg.com

Mjuka kakor (långpanna), bullar, saft, frukt, loka, kaffe mm tages tacksamt emot vilket lämnas till cafét från 18.00 fredag 23/2 eller tävlingsdagarna. Även laktos och glutefria bakverk önskas och notera gärna innehållet på det ni lämnar in för dessa. Meddela även detta till jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt.

Vi söker även fortfarande GRENSPONSORER, 11 grenar saknas så välkomna att stötta oss, info finer ni HÄR

Information om tävlingen finner ni löpande HÄR

Med hopp om stort engagemang, tack på förhand! För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed