SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - juni 2018

Välkommen Johanna!

Simklubben Elfsborg är väldigt glada att kunna presentera Johanna Petersson som barn/undomstränare!

Så här skriver Johanna själv!

"Tjenare!

Jag heter Johanna Pettersson och kommer att vara den ni kommer att se som ansvarig tränare på kanten för bävrarna och simiaden grupperna till hösten och framåt! Har en simmar bakgrund som började i Kungälvs SS, fortsatte i Göteborg sim och vidare till college i USA under i 3,5 år och avslutade sedan i Australien. Ska bli väldigt skoj att få arbeta i SK Elfsborg med er, men först får vi njuta av sommaren så ses vi i höst!"

Johanna tillträder sin tjänst den 1 augusti och vi hälsar henne givetvis hjärtligt välkommen till SKE!

Simbadoppet Swimcamp Borås

Simklubben Elfsborg kommer till hösten att starta en ny simtävling, Simbadoppet Swimcamp Borås 20-21 oktober i samverkan med Borås Djurpark och riktar sig till barn och ungdommar 12 år och yngre. Tävling varvas med äventyr och aktiviteter i Borås Djurpark, lagkappspass samt disco på kvällen mm

Fär inbjudan i sin helhet se HÄR och mer info kommer under augusti

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Missa inte årsfoto 2018 Alidebergsbadet 18 juni

Nu var det ett tag sedan vi tog ett årsfoto på våra tävlingsaktiva simmare och polospelare för att marknasföra föreningen och vår fina verksamhet.

ALLA simmare i tävlingsgrupperna från Bävergrupperna och upp till SM/JSM-gruppen samt spelare i vattenpologrupperna junior och barn/ungdom kallas till detta.

Måndagen den 18 juni klockan 17.00-17.30

Klubbdress eller guldsvarta profilkläder gäller samt även simkläder om vi väljer att ta fotot i vattnet.

I samband med denna kväll kommer även styrelsen att lämna lite information kring det strategiska arbetet mot 2025 samt vi bjuder på korv, bröd, saft och kaffe till alla som kommer.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed