Varning
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 699

SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - april 2022

Öppen simning 7-8/5, stängt vecka 17

Vi fortätter nu med öppen simning för medlemmar till helgen den 7-8/5 (helgen vecka 17 stängt lördag 30/4 och söndag 1/5) enligt bifogat schema nedan. Borås Simarena är alltså stängd dessa tider och det gäller endast för dem som är medlemmar, simmar i vår vuxenverksamhet eller har barn i vår sim- och teknikskola. För er som tycker detta verkar vara intressant ber vi er NOGA TA DEL AV INFORMATIONEN i nedan PDF om tider, betalning mm

Välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Resultat och tack VårplaSKEt

Stort TACK till alla simmare, ledare, funktionärer, publik och övriga som på olika sätt bidragit till en fin tävling VårplaSKEt idag. Vi hoppas ni alla är nöjda, haft kul och fått med en fina erfarenheter och tider för framtida tävlingar.

Era tider (resultat finner ni i nedan PDF) och bilder kommer inomm kort på vår Facebook sida HÄR

För arrangemangskommitten, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Inbjudan Laxaleken

Välkomna med er anmälan till årets första utomhustävling Laxaleken

Behöver föräldrar som hjälper vid övernattning samt med tält osv under helgen, skriv i anmälan om ni kan hjälpa till!

Sista anmälan Torsdag 28 April

Vårsimiaden 08 maj i Skövde

Nu är äntligen inbjudan till Vårsimiaden här.

I år simmar vi i Skövde och inte Stenungssund.

Anmälan stänger tordag 22/4!

Välkomna med er anmälan

//tränarna

Erbjudande från Borås Tidning till dig mellan 16-25 år

Ett erbjudande från vår samarbetspart Borås Tidning erbjuds enligt nedan.

Är du mellan 16–25 år? Just nu bjussar Borås Tidning dig på gratis läsning i 6 månader, därefter avslutas prenumerationen automatiskt - du behöver inte säga upp den. Genom att registrera konto idag får du tillgång till allt innehåll på bt.se och nyhetsappen MinBT där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde. På så sätt missar du inte något av det som intresserar just dig!

Länk till BT:s erbjudande: https://gotamedia.portal.worldoftulo.com/v2/shop/bt_digitalbas_6m0dbu?source=externt_samarbete&accountOrigin=BT

Välkomna! Borås Tidning

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Balthazar ny partners till SK Elfsborg

Vi kan nu mycket stolt presentera restaurang Balthazar som ny bronspartners till Simklubben Elfsborg 2022-2023. Balthazar ingår i Viskan Group och precis likt Café Viskan är Balthazar en mötesplats för alla människor som älskar mat och gemenskap. 

Vi ser nu fram emot vår samverkan, att utveckla och stärka varandra i framtiden och mer om restaurang Balthazar kan ni ta del av HÄR samt för bordsbokning bokning@balthazar.se Varmt välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

2022-klubben, TACK!

Stort tack alla företag som anslutit sig eller fortsatt vill vara med i vårt företagsnätverk 2022-klubben i Simklubben Elfsborg. Nätverket träffas 3-4 gånger / år och dess syfte är att göra affärer, stötta varandras verksamheter samt då även bidraga till föreningens fortsatta utveckling. Mer om nätverket som har plats för fler företag finner ni HÄR och övriga lite större partnersavtal HÄR. Finns det frågor kring våra avtal, partnersskap eller samverkan skicka ett mail till jonas@skelfsborg.com , välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Provträna på Stadsparksbadet

Vår samarbetspart Svensons Hälsocenter erbjuder träning och provträning på sitt gym i Stadsparksbadet. För anmälan och mer information om erbjudandet se bifogad PDF nedan samt HÄR om Svensons Hälsocenter

Välkomna, Svensons Hälsocenter i samverkan med SK Elfsborg

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed