Sarah Sjöström besöker SK Elfsborg och Borås

Inför SM-veckan 2017 så har vi nu lyckats att få till ett besök av Sarah Sjöström hos oss i klubben onsdagen den 10 maj, jättekul!

Sarah Sjöström slog ju senast vid SM-veckan i Borås 2014 ett världsrekord på 50 meter fjäril, 24.43, ett rekord som ännu står sig och där hon nu efter OS i Rio även har världsrekordet på 100 fjäril.

Vi kommer under denna dagen att ha en träff på Scandic Plaza i Borås vid lunchtid där Sarah bl.a. kommer att få signera en hedersplatta för sitt världsrekord och som sedan skall sättas upp på bana 4 på Alidebergsbadet inför SM-veckan i sommar. Till denna träff kommer det att vara endast inbjudna från Borås Stad, politiker, ledningsgrupper för SM-veckan samt sponsorer för SM-veckan 2017.

Under eftermiddagen kommer Sarah att finnas i simhallen där alla medlemmar är välkomna och där programmet ser ut enligt följande:

15.00, möte med personal och styrelse (klubblokalen)

15.30, fotografering, autografskrivning och frågor (simhallen)

16.00-17.00, deltagande (från kanten) vid träning med våra tävlingsrupper (simhallen)

17.00, fotografering, autografskrivning och frågor (simhallen)

17.30, SK Elfsborg tackar för dagen och överlämnar en minnesgåva (simhallen)

Eventuella företag som då tecknar ett sponsoravtal för SM-veckan med SK Elfsborg kommer alltså att inbjudas till denna dag. Avtal och information om detta finns på vår SM sida www.sm.skelfsborg.com samt vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Sarah Sjöström besöker SK Elfsborg och Borås
Senast ändrad tisdag, 09 Maj 2017 15:21