Forsatt samverkan med Röda Korset

Simklubben Elfsborg och Röda Korset Borås Kretsen kommer även under 2018 att samverka för att utveckla och stötta våra verksamheter, en unik samvarkena inom simmarsverige som vi är mycket stolta över och som går under namnet "Simma för livet"

Vi har nu sedan några år samlat in pengar till krigsdrabbade barn i Syrien, rent vatten och matpaket till dem men kommer nu inför 2018 att inrikta oss på "Katastrofhjälp" och då stöd för rent vatten. För endast 83:- så ger det rent vatten till 100 personer under en hel vecka så en liten slant gör stor skillnad.

Röda Korset kommer alltså forsatt finnas på våra tävlingar och arrangemang för att marknadsföra detta och samla in pengar. Vi tittar nu på att ta fram ett Swishnummer för vårt projekt samt även att man via deras och våran hemsida kan gå in och skänka pengar. Bössor för vårt projket kommer fortsatt finnas i cafét på Borås Simarena samt även i vår klubblokal där man kan lägga en slant.

Vi hoppas på fortsatt stöd för vår så viktiga insats för drabbade människor i tredje världen. Vid eventuella frågor om hur man kan hjälpa till hör av er till jonas@skelfsborg.com

Mer om vår samverkan samt Röda Korset kan ni läsa om HÄR (hemsidan under uppdatering)

Tack på förhand, välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Forsatt samverkan med Röda Korset
Senast ändrad tisdag, 03 april 2018 14:24