Möte Simbadoppet, mer hjälp behövs!

Det behövs fortfarande en hel del insatser i våra arbetsgrupper för Simbadoppet Swimcamp Borås. Medlemmar, simmare, ledare och föräldrar är välkomna att hjälpa till enligt nedan.

Möte för dem som skall hjälpa till blir onsdagen den 10/10 klockan 18.00-19.00 i klubblokalen, välkomna!

============================================================================

Inför vår nya sim/lägertävling Simbadopet Swimcamp Borås den 20-21/10 behöver vi nu hjälp av många i lite olika arbetsgrupper för att få ihop detta arrangemang, att det blir en kul helg.

ALLA är välkomna att hjälpa till i dessa, medlemmar, styrelse, personal, simmarföräldrar, simmare och ledare/tränare så vi får en bra mix och ett brett engagemang för detta.

Följande grupper behöver vi hjälp med:

Djurparksgruppen - 5-6 personer som stöttar Djurparkspersonalen med de planerade aktiviteterna där mellan 13.00-ca 16.00

Discogruppen - 5-6 personer som planerar för och genomför ett disco på kvällen efter middagen mellan 20.00-ca 22.00

Lagkappsgruppen - 8-10 personer som planerar för och genomför lite kul lagtävlingar på Borås Simarena 17.00-ca 18.00

Sedan som vanligt kommer vi att behöva funktionärer, volontärer mm till vårt café och annat på plats under tävlingen men det kommer vi ut inom kort.

För att hinna planera helgen behövber vi OMG svar från er, dock senast fredagen den 28/9 då ni sedan kallas till ett möte/genomgång/planering onsdagen den 3/10 klockan 18.00. Maila till jonas@skelfsborg.com med namn, roll samt vilken grupp du/ni önskar hjälpa till i. Mer information om arrangemanget, tider mm finner ni HÄR

Nu ser vi alla till att detta nya arrangemang blir en succé, tack på förhand och välkomna!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Möte Simbadoppet, mer hjälp behövs!
Senast ändrad fredag, 05 oktober 2018 16:09