Funktionärsutbildning, ny chans!

Då kan vi erbjuda ännu en möjlighet till att gå funktionärsutbildning steg 1, lördagen den 12 januari på Borås Simarena klockan 09.00-16.00. Utbildningen är kostnadsfri för SK Elfsborg och utbildare är Lars Paulsson och Ulrika Nilsson

Det är vår ambition enligt policy "Föräldraengagemang" att minst en förälder per familj är funktionärsutbildad med start i Simiaden. Detta för att vi skall kunna säkra bemanning på våra lokala tävlingar men även för att genomföra inbjudningstävlingar och få en intäkt till föreningen. I början av 2019 har vi en rad stora tävlingar, NUSS-äldre 1-3/2 samt Borås Speedo Meet 23-24/2 som kräver mycket bemanning. Vi samverkar även med SK70 som under samma period genomför UGP2 samt Sandaredssimmet.

Vi söker oxå nu personer med IT och teknikkunskap som vill engagera sig i klockan (ARES) samt tidtagningsprogrammet (Wingrodan 2) där det för framtida tävlingar måste förstärkas. Finns intresse för detta så maila omg jonas@skelfsborg.com för vidare information, tack på förhand!

Anmälan till utbildningen samt information om våra arrangemang, bemanningslistor, årsplan mm finner ni HÄR

Välkomna! För arrangemangskommittén Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Funktionärsutbildning, ny chans!