Bemanning Borås Speedo Meet 23-24/2

Stort tack alla som bidragit till ett väl genomfört NUSS-äldre i helgen.

Snart är det dags igen och då för vår egen tävling som blivit mycket populär Borås Speedo Meet 23-24/2 vilket skall bli kul och då har vi helt ny tidtagningsutrustning på plats oxå.

Bemmaningslista / tilldelning för tävlingen ligger nu ute HÄR och vi ber er så snart som möjligt bekräfta ert deltagande till funktionar@skelfsborg.com

Vi behöver även hjälp med övriga funktioner till tävlingen och ni som kan stölla upp med annat, café, priser, bud mm mailar till jonas@skelfsborg.com med namn samt vilka pass.

Till NUSS fick vi in lite lite hembakt så vi hoppas nu att fler kan engagerar sig i detta. Vi behöver mjuka kakor, långpannekakor samt saft, kaffe, frukt mm samt gluten och laktosfritt är bra (märks upp) och även detta mailas till jonas@skelfsborg.com Lämnas i cafét under veckan, fredag kväll eller aktuellt pass man kommer.

Vi saknar även GRENSPOSORER fortsatt för 8 stycken grenar så kolla nu runt bland de ni känner som har företag mm och kan ställa upp med en gren som endast kostar 500:-. Info om detta finner ni HÄR och detta siktar vi på att ha klart tills onsdagen den 13/2

Övrig information om tävlingen, tider mm finner ni HÄR

Nu hjälps vi alla åt att ytterligare utveckla vår tävling och ge deltagare, publik och sponsorer en fin upplevelse, tack på förhand!

För arrangemangskommittén SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Bemanning Borås Speedo Meet 23-24/2