Funktionärsutbildning 29-30 augusti, välkomna!

Nu kan vi i Borås och hos SK Elfsborg erbjuda både en Tävlings- och Distriksfunktionärsutbildning in augusti. Tävlingsfunktionärs utbildningen genomförs lördagen den 29/8 och distriksfunktioonärsutbildningen söndagen den 30/8.

Utbildningen är för SK Elfsborgs föräldrar kostnadsfri och anmälan med mer information finner ni våra vår arrangeangssida HÄR

Simklubben Elfsborg behöver nu inför hösten och kommande verksamhets år fylla på med engagerade föräldrar som vill ställa upp och bli funktionär. Det är vår ambition att alla familjer som har barn som tävlingssimmar genomför utbildningen så att vi kan säkra framtida arrangeang och på så sätt erbjuda tävlingar i Borås, ge intäkter till föreningen och sänka våra kostnader för att resa bort på tävlingar. Dessutom är det väldigt roligt att ställa upp, bli en del av vår förening och göra skillnad.

Vi söker oxå nu personer som skulle vilja hjälpa till i vårt sekretariat där vi nu är underbemannade sedan en tid. Här gäller det bl.a. att köra tidtagningen via ett modernt och nytt system som heter Quantum eller driva Wingrodan 2 som oxå är ett nytt system och som hanterar tiderna och resultaten. Välkomna att kontakta jonas@skelfsborg.com så kan ni få gå bredvid lite på kommande tävlingar eller erbjudas en utbildning för dessa funktioner.

Hör av er vid evetuella frågor till jonas@skelfsborg.com eller funktionar@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Funktionärsutbildning 29-30 augusti, välkomna!
Senast ändrad tisdag, 04 augusti 2020 13:54