Erbjudande från Intersport och Speedo

Då vi tyvärr under hösten inte har kunnat genomföra någon klubbkväll på Intersport med Speedosimkläder bl.a. kommer här nu ett mycket förmånligt erbjudande om beställningar från Intersport och Speedo från den 2020-12-01 till den 2020-12-11.

I nedan PDF finns ett produktblad med bilder, priser mm samt en beställningssedel som ni då sedan skall ladda ner, fylla i och skicka in enligt mail till Intersport som där uppges. Ta noga del av all information och skriv tydligt så det inte blir missförstånd. Betalning sker vid uthämtandet och vi reserverar oss vid eventuell utförsäljning.

Övriga profil och klubbkläder beställer ni som vanligt via vår WEB-shop HÄR Centralt står det på sidan från Intersport att man måste beställa före 1/12 för att erhålla prylar innan jul, det stämmer inte utan lokalt kan vi beställa fram till den 11/12 och erhålla produkter innan jul. Betalning sker som vanligt vid beställning.

Missa inte heller att ansluta er till Club Intersport HÄR där det just nu pågor en tävling/kampanj "Ge bort sport" med fina priser (10 000:-) för den förening som får flest nya medlemmar till den 31/12. Vid anslutning till detta väljer du då förening SK Elfsborg som då erhåller en bonus på 3% av dina inköp samt att ni själv erhåller fina rabatter och erbjudanden under året och samtidgt är med i utlottning av fina priser.

Finns det eventuall frågor går det bra att kontakta Intersport på mail tony.johansson@intersport.se eller SK Elfsborg på mail jonas@skelfsborg.com 

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Erbjudande från Intersport och Speedo

Ladda ner bilagor:

Senast ändrad onsdag, 09 december 2020 16:44