Hjälp önskas med Covidvärdar

Då har vi startat upp viss del av vår verksamhet under vecka 4-5 och vi söker fortsatt Covidvärdar för att få allt att fungera på plats med gällande regler och riktlinjer, skapa en säker miljö att vara och visstas i även i fortsättningen.

Vi har haft ett fåtal föräldrar samt delar ur styrelsen under ledning av vår ordförande Carina Askengren som skött de första veckorna men nu behöver vi BLI FLER SOM STÄLLER UPP så det blir hållbart även i fortsättningen.

Att vara Covidvärd handlar om att man i entrén till Borås Simarena finns tillgäglig för att sköta flödet in till omklädning/dusch för våra sim- och teknikskolebarn med föräldrar samt kunna stötta upp vid frågor som avser de regler och riktlinjer som vi måste följa. Visst stöd med lättare städ som att tömma papperskorgar mm sker i den avslutande delen av passet på vår föreningstid 16.00-19.00 då Borås Simarena inte är bemannat med ordinare personal under denna tid. Det finns tydliga beskrivningar om uppgiften på plats samt det finns personal ur föreningen på plats under hela tiden om stöpd önskas.

Vi söker därför nu föräldrar, ledare eller andra medlemmar som kan stötta upp med någon förmiddag eller kväll i veckan tillsvidare enligt nedan. Vi utgår från att du/ni som söker inte är "riskgrupp" och munskydd, handsprit och Covidväst kommer att tillhandahållas på plats. Om ersättning för uppdraget önskas så skriv med detta i er anmälan så löser vi detta.

Måndag-fredag em, 15.30-19.30

Lördag em, 12.30-19.00 (sista 1½ timma städ) (kan bli två pass)

Söndag fm 08.30-12.30 

Söndag em, 13.30-20.00 (sista 1½ timma städ) (kan bli två pass)

Anmälan önskar vi ha in SENAST NU PÅ MÅNDAG 8/2 KLOCKAN 15.00 till jonas@skelfsborg.com för vidare planering och besked om tilldelad dag. Vid anmälan uppge NAMN, MOBILNUMMER och vilken DAG ni kan samt även om ni kan vara reserv, stå på en "jourlista" om behov finnes. Vid eventuella frågor går det bra att höra av sig till mailen ovan.

Nu hoppas vi på fler som vill hjälpa till så vår verksamhet kan fortgå och detta då på ett Covidsäkert sätt, tack på förhand!

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Hjälp önskas med Covidvärdar
Senast ändrad fredag, 05 februari 2021 08:57