Hjälp önskas med Simbadoppet 30/10

Då är det nu snart dags för Simbadoppet Swimcamp Borås och för dess genomförande önskar vi en del hjälpa av er föräldrar så det blir en trivsam helg för deltagande simmare, ledare och publik. Precis som senast så genomför vi arrangemanget i samverkan med Borås Djurpark där vi förlägger en del av dagen med simmarna. Vi önskar hjälp med följande:

Funktionärer: Bemanninsglista kommer att tillsättas och läggas ut HÄR men ni kan redan nu visa intresse för att ställa upp genom att maila till funktionar@skelfsborg.com 

5-kamp Djurparken: I samband med djurparksbesöket så skall lag från klubbarna lösa en rad stationer under besöket. Vi behöver här hjälp av minst 8-10 personer då vi även utöver stationerna skall hjälpa till med lite servering av fika mm. Maila till jonas@skelfsborg.com vid intresse.

Café: Vi komer nu på denna tävling att tillåta publik om än dock lite bergänsad. Vi vill därför utöver att fixa lite fika till funktionärer och ledare sälja lite kaffe, kaka mm under tävlingspassen. Vi hoppas på 2-3 stycken / pass häör som kan ställa upp och vid intresse maila till jonas@skelfsborg.com

Ni som skall/kan hjälpa till i djurparken med 5-kamp mm kommer att bli kallade till ett litet möte/genomgång inför uppgiften. Notera därför prel. onsdag den 20/10 klockan 18.00 för detta, tack!

Vi behöver oxå som vanligt hjälp med att få in lite mjuka långpannekakor, saft, kaffe, frukt, loka (25cl), frukt mm att ha i vårt café under tävlingen. Maila jonas@skelfsborg.com med vad ni kan bidraga med.

Finns eventuella frågor är ni välkomna att höra av er och övrigt om tävlingen, tider mm finner ni HÄR

För arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Hjälp önskas med Simbadoppet 30/10
Senast ändrad onsdag, 13 oktober 2021 12:10