Verksamhet lördag och söndag Borås Simarena

Hej alla medlemmar. Under hösten hyr SK Elfsborg Borås Simarena lördag eftermiddag och hela söndagen för att genomföra verksamhet då simhallen är stängd för allmänheten, även egna medlemmar som inte har verksamhet eller grupp respektive dag. Det innebär tillsvidare att inga medlemmar eller föräldrar som har barn i våra verskamheter tillsvidare tillåts att simma eller träna i simhallen under dessa dagar.

Det är dock vår ambiton inom kort att vi skall kunna erbjuda medlemmar att gå in och simma på tillgängliga tider mot att erlägga medlemsavgift samt en träningsavgift efter att vi klarlagt alla delar samt har en fungerande verksamhet med entrévärd och städ på aktuella dagar.

Så fort vi har ett upplägg att erbjuda så kommer vi att gå ut med detta här via vår hemsida samt då ge er möjligheten att bli medlem och anmäla er till en helggrupp eller liknande.

Vi ber oxå alla medlemmar, simmare, ledare, föräldrar mm att hjälpas åt med att hålla rent och snyggt i simhallen då det är ideella krafter från föreningen som sedan skall städa efter vår verksamhet, TACK!

För SK Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Verksamhet lördag och söndag Borås Simarena
Senast ändrad fredag, 08 oktober 2021 12:57