Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vuxenkurser hösten 2020

Då har vi nu klart med alla de olika simkurser och nivåer som vi kan erbjuda vuxna till hösten 2020. Anmälan för samtliga av dessa öppnar här via vår hemsida måndagen den 8 juni och stänger söndagen den 23 augusti. Finns det eventuella frågor är ni välkomna att maila jonas@skelfsborg.com annars finner ni övrig information samt inbjudan i PDF HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Öppet "utomhus" dagar hos Lindströms Bil

Nu på fredag 09.00-18.00 och lördag 10.00-14.00 har vår partners Lindströms Bil öppet "utomhus" dagar på Källbäcksrydsgatan 10. Samtliga bilar flyttas ut och vi breddar avståndet för att alla gäster skall känna sig trygga. Utöver bra support från personalen med bilarna bjuds det på korv med bröd samt glass till alla barn. Mer om Lindströms bil kan du ta del av HÄR samt erbjudandet inför helgen i nedan PDF

Välkomna! För Lindströms Bil, Jonas Söderberg, sportchef SK Elfsborg

 

 

Funktionärer och volontärer Vattendagen

Som vi tidigare informerat om så är det vår ambition att vi skall kunna genomföra Vattendagen och Viskan Open Water den 22 augusti.

För arrangemangets genomförande så behöver vi nu därför DIN hjälp som funktionär och volontär. Information och anmälan vid intresse gör du enklast via tävlingarnas hemsidan HÄR Vi kommer sedan att meddela alla om en eventuell träff (om tillåtet) eller på annats sätt ge er den information som ni behöver för uppdraget.

Hemsidan www.viskanopenwater.se är uppdaterad och vid eventuella frågor hör av er till jonas@skelfsborg.com

Välkomna och tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Terminsavgifter hösten 2020

Styrelsen har vid sitt styrelsemöte 2020-04-28 beslutat om att terminsavgifterna till hösten 2020 skall vara oförändrade för samtliga verksamheter. Mer om medlemskap, avgifter och förmåner finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Anmälan öppen Viskan Open Water 22/8

Det är fortsatt vår ambition att vi skall kunna genomföra Vattendagen den 22/8 och nu är anmälan till samtliga tävlings och motionslopp öppen via tävlingarnas hemsida HÄR. För att eventuella deltagare skall känna sig trygga med sin anmälan redan nu så har vi infört en återbetalningsgaranti för loppen. Så tag nu chansen att bli en del av Vattendagen, Viskan Open Water genom att simma open water, swimrun, sup-race eller flottrace och uppleva det häftiga med att simma i Viskan centralt nere i vår vackra Stadspark.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Vattenpolo under SM-veckan vinter 2021

Vi kan nu mycket glädjande meddela att SK Elfsborg ihop med Svenska Simförbundet kommer att vara arrangör av SM-finalerna i Vattenpolo, dam och herr under SM-veckan vinter 2021. SM-veckan i Borås blir den sydligaste SM-veckan någonsin och datumen för tävlingarna är den 1-7 februari 2021 där hela 23 idrotter/förbund är med, 8 fler än på Vinter OS.

Vattenpolon kommer att spelas på Borås Simarena den 5-7 februari men schemat är inte helt fastställt ännu och vi kommer nu att påbörja arbetet för att erbjuda fina SM-tävlingar för deltagare och publik.

Mer om SM-veckan vinter i Borås 2021 kan ni ta del av HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Simbadoppet återuppstas till hösten

Vår mycket uppskattade lägertävling Simbadoppet Swimcamp i Borås som tyvärr fick ställas in 2019 återupptas igen till hösten. Denna gång kan vi nu, som från början var tänkt att genomföra den på höstlovet vecka 44. Nu hoppas vi att många simklubbar ser detta som en möjlighet till en kul lovaktivitet och anmäler sig till detta så blir det en kanonhelg tillsammans.

Mer information om tävlingen finner ni HÄR och SK Elfsborgs simmare erhåller en inbjudan senare i höst.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

INSTÄLLD sim- och teknikskola vecka 17

Vi har nu trotts stora ansträngningar och åtgärder under några veckor haft ett för stort antal deltagare inne i simhallen samtidigt mot beslutet från Borås Stad om riktlinje på max 50 i hallen samtidigt. Detta har vi nu inte kunnat efterleva och större åtgärder har därför nu varit nödvändiga för att bibehålla en säker och trygg miljö för våra medlemmar, samt besökare till Borås Simarena.

Personal och styrelse från Simklubben Elfsborg i samråd med ledningen från Borås Simarena och Fritids- och folkhälsoförvaltningen har därför nu beslutat om att sim- och teknikskolan är INSTÄLLD vecka 17 (20-26/4), gäller inte Dalsjöfors. Vi är ledsna över detta men tror och hoppas på att det finns förståelse för beslutet hos våra deltagare och medlemmar.

Utifrån rådande beslut så kommer vi nu därför att erbjuda följande:

  • Inbjudan till märkestagning och märkesförsäljning på Alidebergsbadet under vecka 21-22, tisdag till torsdag 16.00-18.00, entré ingår. Här kan man alltså komplettera upp sina färdigheter för aktuell grupp och nivå för att veta om nyanmälan till hösten. Simmärken kommer att säljas och ledare från föreningen finns på plats för att bistå er och era barn.
  • Samtliga familjer med barn i våra sim- och teknikskolor erhåller en familjebiljett till Alidebergsbadet, fri entré för hela familjen vid ett tilfälle under sommaren. Information och utskick av detta kommer att ske inom kort.

Vi kommer oxå från föreningens sida utifrån gällande rekomendationer och riktlinjer framtida att planera för fortsatt verksamhet under sommaren och hösten då vi hoppas att läget återgått till mer ordinare verksamhet. Mer information löpande om detta här via vår hemsida.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta vårt kansli, kansli@skelfsborg.com, vår ansvarige för sim- och teknikskolan Katarina Magnusson, katarina@skelfsborg.com eller sportchef Jonas Söderberg, jonas@skelfsborg.com så svarar vi så snart vi kan.

För personal och styrelse Simklubben Elfsborg, Jonas Södergberg sportchef

 

 

Bidrag från Sparbanken Sjuhärad

Återigen har vi erhållit ett bidrag till att utveckla vår vuxenverksamhet för vårt fina arbete med folkhälsan. Denna gång är det Fredrik Evers på Sparbanken som nominerat oss och föreningen erhöll hela 10 000:- för inköp av träningsmaterial mm

Ett varmt tack till Fredrik och Sparbanken Sjuhärad för detta fina tillskott.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Välkommen hem Adam!

Vår storsimmare Adam Paulsson är tillbaks i Borås och väljer nu att fortsatt göra sin satning mot OS 2021 på hemmaplan. Vår huvudtränare Claes Andersson, övriga tränare och simmare ser fram emot att ha Adam hemma igen och vi skall nu gemensamt se till att detta blir en toppenresa. Ni kan följa Adams träning och tankar mot OS på Adams egen hemsida HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed