Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Trevlig Midsommar!

Simklubben Elfsborg önskar alla medlemmar och simmarvänner en riktigt fin midsommar och en härlig sommar sedan.

Kansliet kommer att vara oregelbundet bemannat under vecka 26-31 så vänligen skicka ett mail till verksamhetsanvariga HÄR eller till kansli@skelfsborg.com så återkopplar vi så snart vi kan.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Grattis alla studenter!

Stort grattis till alla er simmare som under veckan tagit studenten, bra jobbat och fortsatt lycka till nu i framtiden.

Simklubben Elfsborg, styresle, personal och ledare

 

Funktionärsutbildning 29-30 augusti, välkomna!

Nu kan vi i Borås och hos SK Elfsborg erbjuda både en Tävlings- och Distriksfunktionärsutbildning in augusti. Tävlingsfunktionärs utbildningen genomförs lördagen den 29/8 och distriksfunktioonärsutbildningen söndagen den 30/8.

Utbildningen är för SK Elfsborgs föräldrar kostnadsfri och anmälan med mer information finner ni våra vår arrangeangssida HÄR

Simklubben Elfsborg behöver nu inför hösten och kommande verksamhets år fylla på med engagerade föräldrar som vill ställa upp och bli funktionär. Det är vår ambition att alla familjer som har barn som tävlingssimmar genomför utbildningen så att vi kan säkra framtida arrangeang och på så sätt erbjuda tävlingar i Borås, ge intäkter till föreningen och sänka våra kostnader för att resa bort på tävlingar. Dessutom är det väldigt roligt att ställa upp, bli en del av vår förening och göra skillnad.

Vi söker oxå nu personer som skulle vilja hjälpa till i vårt sekretariat där vi nu är underbemannade sedan en tid. Här gäller det bl.a. att köra tidtagningen via ett modernt och nytt system som heter Quantum eller driva Wingrodan 2 som oxå är ett nytt system och som hanterar tiderna och resultaten. Välkomna att kontakta jonas@skelfsborg.com så kan ni få gå bredvid lite på kommande tävlingar eller erbjudas en utbildning för dessa funktioner.

Hör av er vid evetuella frågor till jonas@skelfsborg.com eller funktionar@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, arrangemangskommittén, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Entré till Alideberg för AKTIVA

 

Med anledning av rådande restriktioner för Alidebergsbadet och Covid-19 så gäller vissa begränsingar i antalet besökare som får vara inne på området samtidigt. Detta medför lite problem vid soliga dagar då våra aktiva barn, ungdommar och vuxna i olika grupper och kurser får svårt att komma in vid ordinare entré till badet. I det totala antalet besökare på badet kommer våra planerade grupper för aktuell dag att räknas in.

Vi har därför nu i ledningsgruppen beslutat om att vid soliga dagar och evetuell köbildning vid entrén kommer vi att sätta upp vår beachflagg uppe vid minigolfen och släpper då in våra aktiva den vägen genom grinden. Så om beachflagg är uppsatt där uppe så går ni dit för att komma in och är den inte uppe så kan ni gå de vanliga vägen.

Vi eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

För ledningsruppen Alidebergsbadet, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Vuxenkurser hösten 2020

Då har vi nu klart med alla de olika simkurser och nivåer som vi kan erbjuda vuxna till hösten 2020. Anmälan för samtliga av dessa öppnar här via vår hemsida måndagen den 8 juni och stänger söndagen den 23 augusti. Finns det eventuella frågor är ni välkomna att maila jonas@skelfsborg.com annars finner ni övrig information samt inbjudan i PDF HÄR

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Funktionärer och volontärer Vattendagen

Som vi tidigare informerat om så är det vår ambition att vi skall kunna genomföra Vattendagen och Viskan Open Water den 22 augusti.

För arrangemangets genomförande så behöver vi nu därför DIN hjälp som funktionär och volontär. Information och anmälan vid intresse gör du enklast via tävlingarnas hemsidan HÄR Vi kommer sedan att meddela alla om en eventuell träff (om tillåtet) eller på annats sätt ge er den information som ni behöver för uppdraget.

Hemsidan www.viskanopenwater.se är uppdaterad och vid eventuella frågor hör av er till jonas@skelfsborg.com

Välkomna och tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Terminsavgifter hösten 2020

Styrelsen har vid sitt styrelsemöte 2020-04-28 beslutat om att terminsavgifterna till hösten 2020 skall vara oförändrade för samtliga verksamheter. Mer om medlemskap, avgifter och förmåner finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Anmälan öppen Viskan Open Water 22/8

Det är fortsatt vår ambition att vi skall kunna genomföra Vattendagen den 22/8 och nu är anmälan till samtliga tävlings och motionslopp öppen via tävlingarnas hemsida HÄR. För att eventuella deltagare skall känna sig trygga med sin anmälan redan nu så har vi infört en återbetalningsgaranti för loppen. Så tag nu chansen att bli en del av Vattendagen, Viskan Open Water genom att simma open water, swimrun, sup-race eller flottrace och uppleva det häftiga med att simma i Viskan centralt nere i vår vackra Stadspark.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Vattenpolo under SM-veckan vinter 2021

Vi kan nu mycket glädjande meddela att SK Elfsborg ihop med Svenska Simförbundet kommer att vara arrangör av SM-finalerna i Vattenpolo, dam och herr under SM-veckan vinter 2021. SM-veckan i Borås blir den sydligaste SM-veckan någonsin och datumen för tävlingarna är den 1-7 februari 2021 där hela 23 idrotter/förbund är med, 8 fler än på Vinter OS.

Vattenpolon kommer att spelas på Borås Simarena den 5-7 februari men schemat är inte helt fastställt ännu och vi kommer nu att påbörja arbetet för att erbjuda fina SM-tävlingar för deltagare och publik.

Mer om SM-veckan vinter i Borås 2021 kan ni ta del av HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Simbadoppet återuppstas till hösten

Vår mycket uppskattade lägertävling Simbadoppet Swimcamp i Borås som tyvärr fick ställas in 2019 återupptas igen till hösten. Denna gång kan vi nu, som från början var tänkt att genomföra den på höstlovet vecka 44. Nu hoppas vi att många simklubbar ser detta som en möjlighet till en kul lovaktivitet och anmäler sig till detta så blir det en kanonhelg tillsammans.

Mer information om tävlingen finner ni HÄR och SK Elfsborgs simmare erhåller en inbjudan senare i höst.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed