Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Inbjudan TomteplaSKEt och Julfest 17 december

Välkomna på vår avslutningstävling TomteplaSKEt söndagen den 17 december som också kombineras med julfest med olika aktiviteter i samband med detta.

Inbjudan i sin helhet finner ni HÄR där ni också har en länk för anmälan till tävlingen. Ingen anmälan behövs föär julfesten, alla är välkomna.

För arrangemangskommittén Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Vår äldste olympier Lars Svantesson har gått bort

Vår äldste olympier Lars "Lasse" Svantesson har gått bort. Lars började med simsport i tidiga år och redan som 15 åring kvalade Lasse in till OS i London 1948 men debuten dröjde till Helsingfors 1952. Lasse simmade där startsträckan i det lag som kom 4:a över 4x200 frisim, endast en sekund från pallen och Frankrike på 3:e plats. Sluttiden 8.46.8 gav dock där ett nytt Svenskt rekord och övriga som simmade i laget var Göran Larsson, P-O Östrand och Olle Johansson.

Lars engagemang och intresse för simidrotten och Simklubben Elfsborg har under alla år legat honom varmt om hjärtat. Föreningen kommer att sakna hans besök i vår klubblokal och kansli, alla härliga samtal, historier om roliga stunder med föreningen genom åren. Läs gärna mer om Lars i vår jubileumskrift SK Elfsborg 50 år här Issuu reader embeds

Våra tankar går till "Lasse", hans familj, nära vänner och simmarkamrater genom åren, vila i frid.

För Simklubben Elfsborg, styresle, personal och ledare.

Jonas Söderberg, klubbchef

 

 

 

Inbjudan Tomte mot barncancer 2 december

Nu är det snart dags för årets viktigaste simpass!! Lördagen den 2 december kör vi förra årets succé igen i samverkan med och för Tomte mot barncancer. Varje hel timma med start 13.00 till sista start 17.00 simmar vi valfritt antal meter, går eller cyklar på "hyllan" för att sedan fika, "buda" och genomföra dragningar bland alla deltagare.

Vi tar tacksamt emot vinster för eventet samt även fika att ha under dagen till alla deltagare och det går bra att samla in pengar själv och swisha på plats.

Inbjudan i sin helhet i nedan PDF och tag gärna med er vänner och bekanta då målet i år är att vi blir över 100 personer som deltagare.

Varmt välkomna! För Tomte mot barncancer och Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Simbadoppet, stort TACK!

Vilken härlig dag vi fick tillsammans igår vid årets Simbadopp. Stort TACK alla simmare, ledare, publik, funktionärer och övriga som på olika sätt bidrog till en fantastisk tävling.

Tack också till Borås Djurpark för god samverkan och besök i parken samt Simba för ett trevligt och uppskattat besök i simhallen. Även tack till deltagande föreningars stöd med funktionärer, uppskattas.

Ni hälsas alla välkomna till 2024 års tävling som blir lördagen den 26 oktober.

Resultat finner ni HÄR och tävlingarnas hemsida HÄR

Lite foton från tävlingen finner ni på vår Facebook sida HÄR

För arrangemangskommittén SK Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

Våra kompisambassadörer

Då kan vi mycket stolt presenterar våra första "kompisambassadörer" i klubben, så roligt. Dessa är Tim Nageus, Sally Olsson, Tuva Skoglind och Oliver Axelsson.

Våra värdeord "Simidrott-Kamratskap-Engagemang" skall ligga till grund för deras uppgift i föreningen och vår verksamhet där de finns som ett bollplank och förebildskap för att värna om dessa.

Simmare, ledare och övriga i föreningen kan komma till dem för att prata, komma med tips och utveckla det viktigaset i all idrott, att alla får vara sig själva, visa respekt och alltid vara goda kamrater, stötta varandra.

Så sök upp dem i simhallen, ge dem en "high five" och bli en del av vår fina kamratskap så kommer de även framöver bjuda in till lite träffar i vår klubblokal. Mer om våra policys i föreningen finner ni HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

 

Tack alla annonsörer i vår föreningsbroschyr

Ett stort TACK till alla annonsörer i vår föreningsbroschyr som nu finns ute i vår förening, det betyder mycket för oss.

BEYOND COMMUNICATION - STEMA - SPARBANKEN SJUHÄRAD - KNALLELAND - ULAB IT PARTNER - BORÅS SIMARENA - VÄVKOMPANIET - RO-GRUPPEN - ASSEMBLIN EL - LEXUS BORÅS - KOOLA BUTIKER - RIDDARHÄLSAN - SVENSKT KONSTGRÄS - FASTIGHETEN BLECKSVAMPEN - LINDSTRÖMS BIL - BOSTÖÄDER I BORÅS OCH RF-SISU VÄSTRAGÖTALAND

Broschyren kan ni ta del av HÄR eller hämta ditt exemplar på vårt kansli.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Tomte mot barncancer 2/12

Lördagen den 2 december mellan 13.00-18.00 gör vi en insats igen i kampen mot barncancer. Detta sker i samverkan med Tomte mot barncancer och Borås Simarena där vi samlar in pengar i olika former för att skänka till insamlingen.

Inbjudan i sin helhet, tider, anmälan, priser mm till budgivning kommer inom kort. Så missa inte detta, "save the date" så gör vi en fin insats tillsammans

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

Ny föreningsbroschyr!

Då har vi lanserat vår nya fina föreningsbroschyr som vi kommer att ha med i all kommande marknadsföring av SK Elfsborg.

Ni är välkomna att hämta ett exemplar uppe i klubblokalen eller i stället nere i entrén på Borås Simarena. Tag gärna med er några extra och lägg på era arbetsplatser eller lämna till familj och vänner så får vi fler simidrottare till klubben. Den finns också att ta del av HÄR via vår hemsida. 

Stort TACK till alla som varit med på bilderna, företag som annonserat och gjort den möjlig, vår fotograf Per Eriksson samt våra samarbetspartners Beyond Communication och Stema Specialtryck.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

Hjälp önskas till Simbadoppet 28/10

Det drar ihop sig till vår fina tävling Simbadoppet i samverkan med Borås Djurpark. Till tävlingen önskar vi som tidigare hjälp med en del saker för att tillresta klubbar samt våra egna deltagare skall få en kul dag tillsammans.

Vad gäller funktionärer så kommer det att tilldelas enligt BEMANNINGSLISTA som kommer inom kort men det går även bra att visa intresse som funktionär genom att maila till funktionar@skelfsborg.com 

Vill man hjälpa till med annat kring tävlingen utanför funktionärskapet så kan man även maila jonas@skelfsborg.com så ser vi vad vi kan ha för lämpliga uppgifter.

Till tävlingen önskar vi även hjälp med att få in lite fika mm till vårt café så som kaffe, långpanekakor, bullar, saft, frukt, festis, loka mm. Maila detta till jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt så vi sedan vet vad vi behlver köpa in. Uppställning på detta kommer också att finnas på bemanningslistan under "café"

Är det någort övrigt så hör av er och allt anat om om tävlingen finns och kommer att finnas HÄR

Tack på förhand! För arrangemansgkommittén SK Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

 

Funktionär SM/JSM Göteborg 22-26/11

Ni har väl inte missat att anmäla er som funktionär på SM/JSM i Göteborg den 22-26/11 och få bästa platsen för att följa tävlingarna.

Ni kan göra anmälan HÄR och finns eventuella frågor så kontakta Västsvenska Simförbundet kansli@vssf.nu 

Välkomna! För Västsvenska Simförbundet, SK Elfsborg, Jonas Söderberg klubbchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed