Jonas Söderberg

Jonas Söderberg

email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Uppdaterad Policy för föräldraengagemang

Simklubben Elfsborg är en ideell förening som är beroende av att föräldrar och andra medlemmar stöttar föreningen i olika projekt och arrangemang. Simklubben Elfsborg har därför sedan tidigare tagit fram en policy (2010) för "Föräldraengagemang" för de föräldrar vars barn simmar i en tävlingsrupp. Denna policy har nu uppdateras samt även två bilagar till denna som beskriver arbetsordningen samt alla de möjligheter som finns att hjälpa till i föreningen.

Några tävlingsgrupper har redan fått information om detta samt tagit del av bilagorna men i övrigt finns nu all material att ta del av HÄR på vår arangemangssida som vi ber er föräldrar som har barn i våra tävlingsgrupper att ta del av. Föreningens övriga policys för att styra och leda föreningen på ett bra sätt finns att ta del av HÄR

Finns det eventuella frågor går det bra att maila föreningens ordförande Carina Askengren carina.askengren@haggardenkonsult.se eller föreningens Sportchef Jonas Söderberg jonas@skelfsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Sparbanken Sjuhärad förlänger sitt partnerskap

Vår huvudpartners sedan många år tillbaks Sparbanken Sjuhärad förlänger sitt avtal kommande 3 år (2021-2023) med Simklubben Elfsborg.

Vi är oerhört tacksamma och stolta över detta samt även för alla de fina samarbeten vi skapar under året i vår verksamhet, olika projekt och arrangemang. Vi ser fortsatt nu fram emot kommande år, att utveckla vår samverkan ytterligare för framtiden och ge mervärde åt varandras verksamheter.

Mer om Sparbanken Sjuhärad kan ni ta del av HÄR och finns det andra företag som vill bli en del av Borås största idrottsföreningen så finner ni uppgifter HÄR via vår sponsorsida eller maila jonas@skelfsborg.com så återkommer vi.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

Träningsvecka Torremolinos 2021

Vår träningsvecka till Malaga, Torremolinos för våra vuxensimmare nu i maj blev ju tyvärr inställd med anledning av Covid-19, en tänkt repris på den lyckade veckan på Mallorca 2018 i samverkan med Travelpoint AB.

Nu gör vi ett omtag för denna resa och hoppas på att den skall kunna genomföras den 1-8 maj 2021 och det finns nu då ett antal platser kvar, 8 stycken för denna fantasiska träningsvecka. Inbjudan i sin helhet i nedan PDF, "FÖRST TILL KVARN" gäller och vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Köp en annons, stötta föreningen

Simklubben Elfsborg håller just nu på med framtagningen av en ny föreningsbroschyr 2021 för att på bästa sätt marknadsföra föreningen och vår fina verksamhet.

I samband med detta söker vi annonsörer till denna broschyr där vi hoppas att det skall finnas medlemmar som har företag och som vill stötta upp här. Annonsformat finner ni i nedan PDF och för vidare info om priser mm kontakta jonas@skelfsborg.com så snart som möjligt

Tidgare broschyr och upplägg kan ni ta del av HÄR via vår hemsida.

Tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Fotografering vecka 43

Simklubben Elfsborg håller just nu på att ta fram en ny föreningsbroschyr för 2021 för att på bästa sätt kunna marknadsföra föreningen och dess verksamhet. Framtagningen sker i samverkan med Beyond Communication och Stema AB och ansvarig för produktionen är Jonas Söderberg, sportchef Simklubben Elfsborg. Den tidigare versionen av vår föreningsbroschyr finner ni här på hemsidan i bläddringsbar PDF.

I samband med detta kommer vi nu därför med vår fotograf Per Eriksson ta nya foton för denna broschyr samt även vår hemsida som behöver förnyas. Fotograferingen kommer i huvudsak att ske måndag 19/10 samt onsdag 21/10 eftermiddag. Aktuella grupper för fotning (sim- och teknikskolan) kommer att kontaktas och stor hänsyn tas till vår policy för GDPR, BILDER och INFORMATION. När det gäller våra tävligsgrupper utgår vi från att det är ok med att ta foton men om man mot förmodan inte skulle vilja vara med på bild så prata med fotogtafen Per eller Jonas på plats. Våra policys finner ni HÄR

Vi kommer även i år att sälja in lite annonser i denna broschyr så finns det någon som vill köpa en annonsplats i denna så kontakta Jonas så snart som möjligt

Vid eventuella frågor, köp av annonser kontakta jonas@skelsborg.com

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Support för Simbadoppet 31 oktober

Då är det snart dags för vår tävling Simbadoppet som kommer att genomföras i samverkan med Borås Djurpark och GG-mat lördagen den 31 oktober. 6 föreningar har visat intresse för att deltaga och vi kommer att vidtaga en hel del åtgärder för att ge deltagare en säker och fin dag tillsammans.

Vi behöver därför nu hjälp av er föräldrar i aktuella grupper för att kunna genomföra tävlingen vilka är samtliga Simiaden grupper och Bävergruppen. Ert svar önskar vi senast FREDAGEN DEN 16/10

Funktionärer - mailar till funktionar@skelfsborg.com och vi kommer att behöva ett 10 tal endast per pass

Café - mailar till jonas@skelfsborg.com och vi kommer endast att behöva 2 stycken för att fixa lite fika till funktionärer och ledare, ingen caféförsäljning kommer att ske.

5-kamp och fika Djurparken  - mailar till jonas@skelfsborg.com  och vi komer att behöva 8-10 stycken för aktiviteter och dela ut fika i Djurparken.

Inbjudan i sin helhet och övrig information finner ni HÄR och för de som skall hjälpa till i Djurparken med 5-kamp och Café så kommer ni att kallas till en liten planering/genomgång inom kort.

Hoppas på stort intresse nu, hör av er vid frågor och tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Claes Brodell har lämnat oss

Det är med stor sorg och saknad som vi tyvärr måste meddela att vår simmarvän Claes Brodell har lämnat oss efter en längre tids sjukdom.

Claes har tidigare varit vattenpolospelare och simmare i klubben under sina yngre år och nu sedan 10 talet år varit en flitig motionssimmare, funktionär och ledare i vår vuxenverksamhet bl.a.

Våra tankar går till Claes familj, nära och kära men oxå till alla oss simmarvänner som stod Claes nära. Vi minns Claes med värme och glädje samt har med oss alla hans kloka ord, snabbhet i sina vitsar och hans omsorg om alla andra i framtiden.

För Simklubben Elfsborg, styrelse, personal och ledare, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Restaurangchansen 2020-2021

Då finns även i år möjligheten för simmare i våra tävlingsgrupper att beställa/sälja häftet Restaurangchansen för att få in lite pengar till kommande läger, tävlingar mm

Ta del av nedan PDF och er beställning vill vi ha in senast FREDAGEN DEN 11 SEPTEMBER

HÄR kan du ladda ner Borås 2020-2021

Välkomna, tack på förhand! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Information vuxensim gällande Covid-19

Ambitionen från föreningen är att vi tillsammans med alla våra deltagare i vuxensim skall kunna genomföra alla våra kurser, motions och träningsgrupper under hösten 2020 

Dock måste vi alla följa de riktlinjer och regler som finns från föreningens och Borås Simarenas sida så att vi får en säker och trygg miljö för alla att vara och utvecklas i. 

Vi uppmanar också våra vuxensimmare att tänka lite extra på följande utöver den föreningsinformation gällande Covid-19 och som finns på vår hemsida HÄR 

  • Stanna hemma om du är eller känner dig sjuk

  • Kom så nära inpå verksamheten som möjligt

  • Undvik att vara i entré och café i den mån det går

  • Visa stor hänsyn till varandra i omklädnings och duschrummen

  • Håll avstånd till varandra på land och så bra det går även i vattnet

  • Var noga med hygienen, dusch innan entré till simhallen

  • Lämna Borås Simarena så snart du kan efter avslutad verksamhet

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

Stort GRATTIS "Lotta" på 85 års dagen

Idag gratulerar vi vår hedersordförande Lise-Lott "Lotta" Andersson på sin 85 års dag, hipp, hipp, hurra för Lotta idag!

Lotta är Simklubben Elfsborgs mest trogna eldsjäl och simmarvän i föreningen. Lotta började sin simkarriär i Elfsborg 1947, en karriär som bl.a. resulterade i ett SM-guld över 4x100 frisim 1950 samt Nordisk mästarinna på 400 frisim 1953. Som första kvinnliga ordförande valdes Lotta 1993 och satt sedan på ordförandeposten hela 11 år fram till 2004. Totalt har det nu blivit 63 år i styrelsen och då hon avgick som ordförnade fick Lotta den fina utmärkelsen som hedersordförande i Simklubben Elfsborg.

Lotta fortsätter att följa simklubben och framför en hälsning till alla simmarväner forsatt lycka till med framtida arbete för och med våra ungdomar.

För Simklubben Elfsborg, styrelse, personal och ledare, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Prenumerera på denna RSS-feed