SK Elfsborg - Simidrott, Kamratskap, Engagemang - april 2020

Anmälan öppen Viskan Open Water 22/8

Det är fortsatt vår ambition att vi skall kunna genomföra Vattendagen den 22/8 och nu är anmälan till samtliga tävlings och motionslopp öppen via tävlingarnas hemsida HÄR. För att eventuella deltagare skall känna sig trygga med sin anmälan redan nu så har vi infört en återbetalningsgaranti för loppen. Så tag nu chansen att bli en del av Vattendagen, Viskan Open Water genom att simma open water, swimrun, sup-race eller flottrace och uppleva det häftiga med att simma i Viskan centralt nere i vår vackra Stadspark.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Inbjudan kurs/träning i Öppet Vatten 2020

Det är i dagsläget vår ambition att vi skall kuna genomföra en kurs/träning i Öppet Vatten även i år trotts rådande situation med Covid-19. Vi går därför ut med en inbjudan och anmälan till detta och sedan följer vi utvecklingen fram till kursstart och ser vad för intresse som finns och vilket upplägg som är möjligt. Inbjudan sin helhet i nedan PDF och bokning samt betalning gör ni HÄR via Sportadmin där anmälan öppnar 14/4 klockan 08.00 samt stänger 4/5 21.00. Om kurs/träningsgruppen inte blir av och ställs in av någon anledning har ni full återbetalning på avgiften, dock ej adm.avgift. Vid eventuella frågor kontakta jonas@skelfsborg.com

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Simbadoppet återuppstas till hösten

Vår mycket uppskattade lägertävling Simbadoppet Swimcamp i Borås som tyvärr fick ställas in 2019 återupptas igen till hösten. Denna gång kan vi nu, som från början var tänkt att genomföra den på höstlovet vecka 44. Nu hoppas vi att många simklubbar ser detta som en möjlighet till en kul lovaktivitet och anmäler sig till detta så blir det en kanonhelg tillsammans.

Mer information om tävlingen finner ni HÄR och SK Elfsborgs simmare erhåller en inbjudan senare i höst.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

 

INSTÄLLD sim- och teknikskola vecka 17

Vi har nu trotts stora ansträngningar och åtgärder under några veckor haft ett för stort antal deltagare inne i simhallen samtidigt mot beslutet från Borås Stad om riktlinje på max 50 i hallen samtidigt. Detta har vi nu inte kunnat efterleva och större åtgärder har därför nu varit nödvändiga för att bibehålla en säker och trygg miljö för våra medlemmar, samt besökare till Borås Simarena.

Personal och styrelse från Simklubben Elfsborg i samråd med ledningen från Borås Simarena och Fritids- och folkhälsoförvaltningen har därför nu beslutat om att sim- och teknikskolan är INSTÄLLD vecka 17 (20-26/4), gäller inte Dalsjöfors. Vi är ledsna över detta men tror och hoppas på att det finns förståelse för beslutet hos våra deltagare och medlemmar.

Utifrån rådande beslut så kommer vi nu därför att erbjuda följande:

  • Inbjudan till märkestagning och märkesförsäljning på Alidebergsbadet under vecka 21-22, tisdag till torsdag 16.00-18.00, entré ingår. Här kan man alltså komplettera upp sina färdigheter för aktuell grupp och nivå för att veta om nyanmälan till hösten. Simmärken kommer att säljas och ledare från föreningen finns på plats för att bistå er och era barn.
  • Samtliga familjer med barn i våra sim- och teknikskolor erhåller en familjebiljett till Alidebergsbadet, fri entré för hela familjen vid ett tilfälle under sommaren. Information och utskick av detta kommer att ske inom kort.

Vi kommer oxå från föreningens sida utifrån gällande rekomendationer och riktlinjer framtida att planera för fortsatt verksamhet under sommaren och hösten då vi hoppas att läget återgått till mer ordinare verksamhet. Mer information löpande om detta här via vår hemsida.

Vid eventuella frågor går det bra att kontakta vårt kansli, kansli@skelfsborg.com, vår ansvarige för sim- och teknikskolan Katarina Magnusson, katarina@skelfsborg.com eller sportchef Jonas Söderberg, jonas@skelfsborg.com så svarar vi så snart vi kan.

För personal och styrelse Simklubben Elfsborg, Jonas Södergberg sportchef

 

 

Intressekoll Babysim period 3

Vi har möjlighet att erbjuda ytterligare en period Babysim i Stadsparksbadet! Meddela intresse och maila frågor till: katarina@skelfsborg.com 

För mer info se HÄR! Varmt välkomna :) 

Hälsningar Katarina Magnusson, sim- & teknikskoleansvarig 

Bidrag från Sparbanken Sjuhärad

Återigen har vi erhållit ett bidrag till att utveckla vår vuxenverksamhet för vårt fina arbete med folkhälsan. Denna gång är det Fredrik Evers på Sparbanken som nominerat oss och föreningen erhöll hela 10 000:- för inköp av träningsmaterial mm

Ett varmt tack till Fredrik och Sparbanken Sjuhärad för detta fina tillskott.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Välkommen hem Adam!

Vår storsimmare Adam Paulsson är tillbaks i Borås och väljer nu att fortsatt göra sin satning mot OS 2021 på hemmaplan. Vår huvudtränare Claes Andersson, övriga tränare och simmare ser fram emot att ha Adam hemma igen och vi skall nu gemensamt se till att detta blir en toppenresa. Ni kan följa Adams träning och tankar mot OS på Adams egen hemsida HÄR

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

 

Webshop SK Elfsborg

Vi vill bara informera om att vår webshop är igång och att ni kan beställa klubbkläder som vanligt via Intersport. Beställningar gör ni HÄR där ni skapar ett konto som medlem för att få rätt pris vid beställningar och ditt köp ger 3% tillbaks till föreningen.

Samtliga klubbkläder finns för utprovning i Knallelandsbutiken vardagar 11-18 samt helger 11-16. På webben kan ni nu se alla våra klubbkläder med klubbmärke och aktuella loggor från partners och det är nu vår förhoppning och önskan att ALLA medlemmar uppdaterat sina profilkläder från tidigare leverantör.

Välkomna! Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Lotteri stödmedlemmar

Vi har nu som utlovat haft en dragning bland våra stödmedlemmar 2020-03-31 och följande 10 vinnare erhåller ett presentkort på Café Viskan:

Hans Albringer

Olof Berge-Kleber

Tony Emanuelsson

Petri Holappa

Claes Johansson

Hans Möll

Natasha Olsson

Jan Patriksson

Stefan Tidesand

Catrin Wirfalk

Stort grattis till er och tack ALLA stödmedlemmar för ert intresse och engagemang för föreningen.

Presentkortet hämtas på vårt kansli dagtid 08.00-16.00 om möjligt annars skicka ett mail till jonas@skelfsborg.com så löser vi det.

Simklubben Elfsborg, Jonas Söderberg sportchef

 

Prenumerera på denna RSS-feed